2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Belföld

A baloldal most is Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli

A Fidesz közleménye - reagálás az ellenzéki pártok sajtótájékoztatójára.

  • A baloldal most is Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli

Teljesen nyilvánvaló, hogy az uniós költségvetés körüli vita valójában arról szól, hogy Brüsszel azért akarja politikai feltételekhez kötni a tagállamoknak járó pénzek kifizetését, mert így akarja zsarolni azokat az országokat, amelyek nem telepítik be a migránsokat. A brüsszeli bizottság a legújabb migrációs cselekvési tervében egyértelművé teszi, hogy végre akarja hajtani a Soros-tervet, 34 millió migránst akar még betelepíteni, és lakást, segélyt, szavazati jogot akar nekik adni. Ezzel párhuzamosan a bevándorlást ellenző tagállamokat - mint Magyarország - egyszerűen pénzügyileg zsarolják, és csak azt az országot tekintik jogállamnak, amelyik beengedi a migránsokat. Az az ország, amely megvédi a határait a migrációtól és nemet mond a betelepítésre, Brüsszelben már nem minősülhet jogállamnak. A magyar baloldal ebben a vitában sem a magyar emberek, hanem Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli, és ha hatalomra kerülnének, hazánkból is bevándorlóországot csinálnának.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!