2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

A bajor CSU volt alelnöke védte meg Magyarországot

Az Európai Bizottságnak semmi köze a magyar gyermekvédelmi törvényhez. Ezt Peter Gauweiler, a bajor Keresztény-szociális Unió volt alelnöke jelentette ki a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. A bajor politikus elmondta azt is: a vita arról szól, hogy a homoszexuálisok ugyanolyan jogokkal rendelkezzenek-e, így kössenek-e házasságot. Szerinte erről nem csak Magyarországon, hanem a világ minden országában megoszlanak a vélemények, a mások véleményét pedig tisztelettel el kell fogadni. A német politikus szerint Orbán Viktornak nagyobb legitimációja van, mint az összes uniós biztosnak együttvéve. Peter Gauweiler azt is elmondta: szégyenkezett azért, mert a müncheni labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzést a szivárványos zászlós kampánnyal politikai célokra használták fel.

  • A bajor CSU volt alelnöke védte meg Magyarországot

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A Napi aktuális vendége Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között arról beszélgettek, hogy Magyar Péter az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletezte egy bejegyzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!