2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

3,6 százaléka teljesült az ígéreteknek

A Karácsony Gergely által tett kampányígéreteknek mindössze 3,6 százaléka teljesült hivatali idejének első 100 napja alatt, olvasható az ígéretfigyelő nevű oldalon. A Mi Hazánk Mozgalom szerint Karácsony Gergely megválasztása hiba volt. Az MSZP elégedett a főpolgármester eddigi teljesítményével.

  • 3,6 százaléka teljesült az ígéreteknek

Karácsony Gergely 140 ígéretéből eddig 5 teljesült főpolgármesterségének eddigi 100 napja alapján. Olvasható az igeretfigyelo.hu oldalon. A teljesített ígéretek tehát jelenleg 3,6 százalékon állnak.

Több ezer milliárdos ígéretek

"Ingyenessé tesszük a közlekedést, a tömegközlekedést Budapesten."

- ezt ígérte az új főpolgármester még a kampány során, nem sokkal később azonban kiderült: jó ideig nem valósul meg a program, és idén mindössze hatról hétéves korra emelik az ingyenesség korhatárát. Később kiderült, a stadionstopot sem tudja ígérete szerint megvalósítani Karácsony Gergely.

Minden ígéretét betartja Karácsony Gergely - erről beszélt a korábban a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármester az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Karácsony a főpolgármesteri kampányában több ezer milliárd forintos költségekkel járó ígéreteket tett.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint hiba volt Karácsony megválasztása

A Liberálisok szerint elég egy év múlva értékelni azt, hogy áll a főpolgármester az ígéretek betartásával.

 

"Karácsony Gergely megválasztása a Mi Hazánk Mozgalom szerint hiba volt."

- ezt pedig 100 nap elteltével is igazolódik - jelentette ki a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

A szocialisták azonban elégedettek Karácsony teljesítményével. Korózs Lajos szerint a főpolgármester fontos témákra és ügyekre fókuszál.

Karácsony Gergely kampány ígéretei között szerepelt az is, hogy 20 ezer forint rezsitámogatást ad télen a nyugdíjasoknak. Ebben a fűtési szezonban azonban biztosan nem kapják már meg a támogatást. A főpolgármesteri hivatal azt írta: Karácsony Gergely főpolgármester által a kampányban említett fűtési támogatás - a fővárosi költségvetés elfogadását követően - a következő fűtési szezontól lesz adható.

Karácsony szerint az ő vezetése alatt már sok fontos intézkedést vittek véghez

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!