2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

28 millió forint értékű luxusautót foglaltak le

A lengyel hatóságok által körözött Audit foglaltak le a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

  • 28 millió forint értékű luxusautót foglaltak le

gy bolgár férfi jelentkezett kilépésre 2021. augusztus 24-én hajnalban a 2019-es évjáratú Audi S6 típusú személygépjármű vezetőjeként Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a nagyteljesítményű luxusautó szerepel a körözési rendszerben, azt a lengyel hatóságok keresik. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a huszonnyolcmillió forint értékű járművet lefoglalták.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!