2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

1800-at vártak, végül egy traktor sem érkezett a gazdatüntetésre

1800 traktort vártak, végül estig egy sem érkezett a hetek óta belengetett budapesti gazdatüntetésre. A szervező, Szabó Bálint ettől függetlenül százfőnyi tüntetővel és háromszáz traktorral töltené az éjszakát a Parlamentnél. A szegedi botránypolitikus a Mediaworks–Hírcentrumának úgy nyilatkozott, további több tízezer gazda érkezésére számít a következő napokban. A szervező közösségi oldalán a többi között bohózatnak és ámításnak nevezték a kommentelők az egész tüntetést.

  • 1800-at vártak, végül egy traktor sem érkezett a gazdatüntetésre

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!