2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 09:05

Belföld

1,4 milliárd forinttal tartozik Pécs balliberális vezetése saját városüzemeltetési cégének + videó

1,4 milliárd forinttal tartozik Pécs balliberális vezetése saját városüzemeltetési cégének.

  • 1,4 milliárd forinttal tartozik Pécs balliberális vezetése saját városüzemeltetési cégének + videó

Szemétszállítás, parkgondozás, szúnyoggyérítés, parkolók fenntartása. Többek között ezekkel foglalkozik Pécs városüzemeltetési cége, a Biokom. A választások közeledtével a Kft nagyszabású út- és járdafelújításba kezdett. A baloldali polgármester, Péterffy Attila és csapata így akarhatott szavazókat szerezni a kampányhajrában. A beruházást azonban nem fizette ki, így csaknem másfél milliárdos mínuszba vitte az önkormányzati céget.

Barkóczi Csaba képviselőjelölt Pécs / Fidesz-KDNP-ÖPE: "Péterffy Attila és a pécsi baloldali városvezetés gyakorlatilag egy kampányeszközzé silányította a városüzemeltetési céget, a Biokomot. Úgy rendelnek meg munkálatokat itt a választások előtt nagy tételben, hogy arra tulajdonképpen fedezet sincsen. Majd a választások után valami lesz vele."

Különösen felháborító, hogy miközben a pécsi DK-MSZP tandem, nem hajlandó finanszírozni a város tisztaságáért, rendben tartásáért felelős céget, miközben milliárdokkal tömik a baloldalhoz kötődő vállalkozókat – véli a kormánypárt polgármesterjelöltje.

Csizmadia Péter polgármesterjelölt Pécs / Fidesz-KDNP-ÖPE: "Itt az idő, hogy a pécsiek változtassanak, és újra egy olyan irányt vegyen ennek a városnak a működtetése, ami biztonságot, kiszámíthatóságot, hosszú távon pedig egy gazdasági fejlődést hozhat el a pécsieknek. Ez az, amire ennek a városnak szüksége van, ezért kell, hogy mindenki elmenjen június 9-én és támogassa, a FIDESZ, a KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület közös jelöltjeit, azért hogy együtt egy tiszta lappal új irányt vehessünk."

Hozzátette, minden pécsinek tudnia kell: ha nem fizetik ki a BIOKOM-ot, akkor a város szemétdombbá válik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!