2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

15 győzelemre számítanak Szigetváriék

15 fővárosi kerületben győzhet a jelenlegi fideszes polgármester ellen a baloldal jelöltje az őszi önkormányzati választáson – a Bajnai-párt ügyvezető társelnöke szerint.

Szigetvári Viktor Magyarország élőben című műsorunkban azt is mondta: az európai parlamenti választások eredményei arra ösztönzik a pártvezetést, hogy sok helyen önálló jelöltet állítson. „11 budapesti kerületben a Fidesz mögött mi voltunk a második erő, nem a második ellenzéki, a második erő. Ez arra predestinál minket, hogy számos kerületben önállóan mérettessük meg magunkat. Ez nekünk nagyon fontos, mert úgy látjuk, hogy az összefogás önmagában nem teremt győzelmet. Jó jelöltek, jó polgármesterek, mint amilyen például Gajda Péter, vagy akár Szabados úr Erzsébeten, kiváló emberek, akiket támogatunk, és nekünk is jó jelöltjeink vannak. Szerintem jövő hét hétfőig le kellene zárni a tárgyalást” – mondta Szigetvári Viktor, az Együtt–PM társelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!