2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

10 órás munkaidő: cáfol a Magyar Államkincstár

Cáfolja a Magyar Államkincstár, hogy az intézménynél is bevezetik a napi 10 órás munkaidőt.

Közleményükben azt írták, a napi munkavégzés a jövőben is reggel 8-tól délután fél 5-ig tart majd. A Magyar Nemzet írt korábban arról, hogy több minisztérium és háttérintézmény is fontolgatja, hogy áttérnek a lázári munkatempóra. A Miniszterelnökségen 2012 nyara óta fél 8-tól fél 6-ig tart a munka. Lázár János korábban a tízórás munkaidőre azt mondta: feladatát szolgálatnak tekinti, nála a munkaidőnek csak kezdete van, vége nincs, ezért a Miniszterelnökség nem egy családbarát munkahely.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!