2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

5kedvenc

Nagy Feró: Belül még 25 éves vagyok

Nemrégiben ünnepelte 74. születésnapját Nagy Feró énekes, dalszerző. A Hír TV 5 Kedvenc című műsorának stábja ez alkalomból egy plüsskoalával és egy grafikával kedveskedett a legendás Beatrice zenekar frontemberének, és utánajárt annak is, hogy mi az az öt dolog, amely a leginkább közel áll a szívéhez.

  • Nagy Feró: Belül még 25 éves vagyok

Nagy Feró elmondta, hogy nehezen éli meg az idő múlását, és bár már túl van a 70-en, de belülről még mindig 25 évesnek érzi magát.

Az első

Az első koncert. A vácrátóti művelődési ház adott otthont Nagy Feró első olyan koncertjének, amelyet rocksztárként élt át a Zárvatermők zenekar énekeseként. Elmondta, hogy a mai napig izgul mikor a színpadra lép, és zenekarával a maximumot akarja adni a közönségnek. A cél az, hogy aki először hallja őket, az fogalmazódjon meg, hogy ilyet ő még nem látott tőle.

A második

Az unokák, Alíz és Patrik. A Hír TV stábja arra is kíváncsi volt, hogy Nagy Feró életében milyen szerepet tölt be a család. Erre az énekes azt felelte, úgy gondolja, hogy

a gyermekek és a család visszaadják az életbe vetett hitet.

Mikor végignéz a felnőtt, immár családapa fiain, akkor megnyugszik afelől, hogy jól nevelte őket. Őszintén vallott arról is, hogy ő soha nem gondolta volna, hogy családfenntartó lesz. Nagy Feró a nagypapa szerepet is nagyon komolyan veszi. Elmondta, hogy az unokáinak mindent megenged, amit odahaza nem lehet.

A harmadik

A cipő. Sokan nem is tudják, hogy Nagy Feró a saját műhelyében maga fabrikálja egyedivé a lábbelijeit. Bár néha ez elég időigényes munka, mégis a kedvel elfoglaltságai közzé tartozik. Elárulta, hogy hajdanán még fellépői szettjeit is maga készítette el. Az a bőrnadrág is az ő keze munkáját dicséri többek között, amelyet az István, a király című rockoperában viselt.

A negyedik

Nagy Feró Turda Adriennel felkereste azt a lakótelepet is, ahol a művész hajdanán élt. Elhangzott, hogy Feró a mai napig nosztalgiával tekint arra a környékre, és felidézte a korabeli galerik korát is. Kiderült, hogy a dalszerző Angyalföldön is élt, ez az időszak ihlette

az Angyalföld című dalt is, amely a Jerikóhoz hasonlóan a sorok között hordozta magában a rendszer bírálatát.

Az ötödik

A műsor végén kiderült, hogy Nagy Feró kedvenc dala egy viszonylag friss szerzemény, a Jól érzem magam című dal, amely vallásos hangot is megüt.

Az énekes hangsúlyozta, hogy akkor élünk véleménye szerint jó életet, hogyha mi is keresztül megyünk a Krisztusi úton.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!