2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Vezércikk

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

A baloldali kampányfinanszírozási botrány már annyira bűzlik, mint zebratetem az afrikai napsütésben. Nehezen érthető, hogy a folyton jogállamiságot kutató brüsszeli bürokraták hogyan tudják befogni annyira az orrukat, hogy semmit se érezzenek belőle.
Napi aktuális

Nacsa Lőrinc: Gyurcsányék nemzeti sorskérdésekben ismét a magyarokkal szemben foglalnak állást

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A beszéd kapcsán vendágünk volt Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője
Napi aktuális

A tudomány mai állása szerint nem jelezhető előre, hogy mikor lesz földrengés

Vannak olyan természeti pusztító jelenségek melyek ellen a tudomány még ma sem tud 100%-os védelmet nyújtani. Ilyenek a földrengések is, amelyekből sajnos az elmúlt évtizedek során jócskán akadt. Vendégünk volt Kovács István János geológus.
Napi aktuális

5-7 napig van esély a túlélésre a romok alatt

Túlélőt talált a Baptista Szeretetszolgálat speciális mentőcsapata - jelentette be a HírTV stúdiójában Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója.
Radar

A Fradi-Újpest utóélete

Vihar egy pohár vízben ahogyan mondani szokták. Ez egy elég nagy pohár, ugyanis a telt házas Groupama Arénában lezajlott Ferencváros -Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban voltak, akik olyat akartak belemagyarázni a sportesemény körítésébe, ami nem volt. Történt ugyanis, hogy a ferencvárosi szurkolók egy koreográfiát mutattak be a lelátón, amiben egyesek belekeverték az ukrán-orosz háborút.
Külföld

Döbbenetes TikTok videókon dőlnek össze a minaret tornyok a török földrengésben

Az AFAD tájékoztatása szerint Törökországban 4758 összedőlt épületből csaknem 8000 túlélőt mentettek ki. A sérültek száma 16 ezerhez közelít.
Külföld

Sojgu: Sikeres az orosz előrenyomulás Bahmutnál és Vuhledarnál

Sikeresnek nevezte a harci műveletek előrehaladását Artemivszk (Bahmut) és Vuhledar térségében kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.
Kék hírek

Videó a mentőáplóról, aki 70 ezer forintot lopott a „beteg”-től

A Nemzeti Nemzeti Védelmi Szolgálat szombaton számolt be arról a megbízhatósági vizsgálatról, melynek során egy mentőápoló 70 ezer forintot lopott el a „betegtől”. Az NVSZ most az intézkedésről mutatott be egy videót. Hozzászólások
Belföld

A Pécsi Tudományegyetem sikeres kutatásokat végez a koronavíruselleni harcban

Oly módon tudták hatástalanítani a koronavírus örökítő anyagát, hogy a vírus szerkezetében nem okoztak károsodást, így a kórokozó emberi szervezetre gyakorolt hatásait is vizsgálhatták.
Külföld

Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

Karácsony Gergely nem tud arról, hogy a baloldal külföldi finanszírozása sérti a jogállamiságot és, hogy jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben. Erről a főpolgármester beszélt Brüsszelben, aki a kampánya idején Münchenben találkozott Alexander Sorossal. Néhány nappal később pedig meg is érkezett az első utalás a baloldal számára Amerikából.
Radar

Radar - Újabb földrengés Törökországban, több mint 5000 halott

Stábunk elérte a Törökországban tartózkodó mentőalakulat csapatait, akik jelenleg Hatay tartományban segítenek a bajba jutottaknak.
Napi aktuális

Évértékelőt tartottak az ellenzéki pártok

Napi aktuális című műsorunkban Trencséni Dávid, a 168.hu hírigazgatója és Bencsik Gábor, a Demokrata újságírója fejtette ki a véleményét az ellenzékről és az akkumulátorgyár körüli hisztériáról.
Külföld

Kikapcsolt hajtóművei okozhatták a Nepálban lezuhant utasszállító balesetét

A január közepén Nepálban lezuhant utasszállító repülőgép hajtóművei ki voltak kapcsolva, vagyis úgynevezett vitorlázó üzemmódban volt a gép, s ez idézhette elő a balesetet - közölte kedden a 72 emberéletet követelő katasztrófa körülményeinek vizsgálatával megbízott szakértői testület egyik tagja.
Napi aktuális

Lentner Csaba: Ez egy kiugró gazdasági teljesítmény

A várakozásokat messze felülmúlva - éves szinten - 2%-kal, novemberhez képest pedig igen jelentősen, 3,8%-kal nőtt az ipari termelés decemberben. A HírTV stúdiójában Lentner Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanára.
Napi aktuális

Nyugvópontra juthat a félelem: nem lesz veszélyben a vízbázis az akkumulátorgyár működésével

A debreceni akkumulátorgyár elleni tiltakozás egyik fő érve a gyár jelentős vízigénye. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Gorján Ferencet, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatóját.
Gazdaság

Újabb baromfitelepen jelent meg a madárinfluenza Hajdú-Bihar vármegyében

Az állategészségügyi szakemberek azonnal megkezdték az érintett állomány felszámolását.
Külföld

Oroszország: A fegyverszállítmányok beláthatatlan eszkalációhoz vezethetnek

Közben az orosz erők folytatják offenzívájukat. Az Ukrán Fegyveres Erők vezérkarának beszámolója szerint a Föderáció öt irányból próbál előrenyomulni.
Belföld

Kudarcba fulladt a XIX. kerületben az Utcáról Lakásba Egyesület programja

A kerületi Fidesz elnöke szerint a hajléktalanokat lakáshoz segítő program tisztességtelen azon kispestiekkel szemben, akik krízislakásra várnak.
Kultúra

Minden idők legnagyobb Vermeer-kiállítása nyílik Amszterdamban

Johannes Vermeer festményeiből nyílik kiállítás pénteken az amszterdami Rijksmuseumban. A 17. századi németalföldi mester eddigi legteljesebb életműtárlatán 28 képét láthatja a közönség.

Legfrissebb híreink

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A legtöbb ember különös vonzódást érez a régi tárgyak iránt. Galyó Béla 44 éve gyűjt régiségeket, mára több ezer különleges tárgy van a birtokában. Ezeket egy Látványtárban tekinthetik meg az érdeklődők.

Radar

Radar

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, mindenkinek vannak furcsa étkezési szokásai. És most ne arra gondoljanak, hogy valaki jobb kézzel fogja a villát vagy hidegen eszi a pörköltet. Juhász Milán kollégánk összegyűjtötte a legszokatlanabb ételkombinációkat.
Radar

Radar - Életet mentett a SzívCity

Az applikáció egy virtuális közösség, melynek tagjai készek megmenteni azokat az embereket, akiknek a szíve közterületen áll meg. Ezúttal egy 60 év körüli férfi köszönhette életét az alkalmazásnak.
A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
Paláver: A 444 megint fake news-t tolt

Paláver: A 444 megint fake news-t tolt

A KarcFM és a HírTV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Kroó Zita, aki ezúttal Trombitás Kristófot látta vendégül a stúdióban. aki ezúttal a Politikai hibbisátból is ismert Varga Ádámot kérdezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!