2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Híradó 12:05

Zsuzsi asztala

Zsuzsi asztala: Élet a fürjházban

A Zsuzsi asztala legújabb adásában György-Horváth Zsuzsi Egerszalókra látogat el a Montvai családhoz. Megmutatja, hogyan kelnek ki a kis fürjek a tojásokból egy keltetőgép segítségével, végigkíséri az összes munkafolyamatot, ami a fürjek körül egy nap előfordulhat: a takarmányok gondos előkészítésétől egészen a fürjház tisztán tartásáig.

  • Zsuzsi asztala: Élet a fürjházban

Ezen kívül egy igazi gasztrokaland részesévé is válik, amely során kiderül, milyen finomságokat lehet készíteni a fürjtojásokból.

A teljes adás:

További epizódok

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szentistvánbaksára látogat el a Vizi családhoz. Megnézheti mi a kecskék egyik kedvenc eledele, ennek begyűjtésében is komoly szerepet vállal. 2023. december 02.
Zsuzsi asztala: Csúcstechnológia a földeken

Zsuzsi asztala: Csúcstechnológia a földeken

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szakmárra látogatott el a Szigeti családhoz, ahol megismerkedett az öntözőközösségek munkájával, a legmodernebb kombájnok működésével és traktort is vezetett, de az is kiderült, hogyan zajlik a pirospaprika őrlése és csomagolása. 2023. november 25.
Zsuzsi asztala: Egy méhészet mindennapjai

Zsuzsi asztala: Egy méhészet mindennapjai

György-Horváth Zsuzsa hétről-hétre új kihívások elé néz a Zsuzsi asztala című agrár magazinműsorban. Ezúttal egy méhészetbe látogat el. Ugyan már a méhész szezon végén járunk, de még így is akadt bőven tenni valója. 2023. november 11.

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zsuzsi asztala: A chili boszorkánykonyha

Zsuzsi asztala: A chili boszorkánykonyha

A legújabb adásban György-Horváth Zsuzsi Seregélyesre látogatott a Petrohay családhoz, ahol megismerkedett a chili paprikák típusaival, majd bekapcsolódott abba a folyamatba, ahol a világ legerősebb paprikáiból különböző szószok, fűszerek és snackek készülnek. A paprikák erejét mutatja, hogy egy ponton még a gázálarc is előkerült.
Zsuzsi asztala: Egy lovarda hétköznapjai

Zsuzsi asztala: Egy lovarda hétköznapjai

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsa Baracskára látogatott el, Krucsó Szabolcs lovardájába. Bekapcsolódott a lovak körüli munkába, az etetés, ápolás, gondozás mellett bepillantást nyert a díjugrató versenyekre való felkészítés fortélyaiba. És természetesen az sem maradhatott el, hogy életében először ő is nyeregbe pattanjon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!