2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Zsuzsi asztala

Zsuzsi asztala: Bio növénytermesztés

Az adásban György-Horváth Zsuzsi egy családi gazdaságban áll munkába. Traktorral lenyírja egy focipályán a füvet és kiszállítja a gazdaság zöldségeit.

  • Zsuzsi asztala: Bio növénytermesztés

HírTV

További epizódok

Zsuzsi asztala: A tökéletes mákos bejgli receptje + videó

Zsuzsi asztala: A tökéletes mákos bejgli receptje + videó

György-Horváth Zsuzsa ezúttal Fertőszentmiklósra, a Kerényi-Kovács család süteménygyárába látogatott el, ahol karácsonyi édességekkel ismerkedett, és megtudta a tökéletes mákos bejgli receptjét. 2023. december 09.
Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szentistvánbaksára látogat el a Vizi családhoz. Megnézheti mi a kecskék egyik kedvenc eledele, ennek begyűjtésében is komoly szerepet vállal. 2023. december 02.
Zsuzsi asztala: Csúcstechnológia a földeken

Zsuzsi asztala: Csúcstechnológia a földeken

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szakmárra látogatott el a Szigeti családhoz, ahol megismerkedett az öntözőközösségek munkájával, a legmodernebb kombájnok működésével és traktort is vezetett, de az is kiderült, hogyan zajlik a pirospaprika őrlése és csomagolása. 2023. november 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zsuzsi asztala: Egy méhészet mindennapjai

Zsuzsi asztala: Egy méhészet mindennapjai

György-Horváth Zsuzsa hétről-hétre új kihívások elé néz a Zsuzsi asztala című agrár magazinműsorban. Ezúttal egy méhészetbe látogat el. Ugyan már a méhész szezon végén járunk, de még így is akadt bőven tenni valója.
Zsuzsi asztala: A chili boszorkánykonyha

Zsuzsi asztala: A chili boszorkánykonyha

A legújabb adásban György-Horváth Zsuzsi Seregélyesre látogatott a Petrohay családhoz, ahol megismerkedett a chili paprikák típusaival, majd bekapcsolódott abba a folyamatba, ahol a világ legerősebb paprikáiból különböző szószok, fűszerek és snackek készülnek. A paprikák erejét mutatja, hogy egy ponton még a gázálarc is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!