2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Vezércikk

Vezércikk – Vajon többet tudna-e ártani a mostani balliberális ellenzéknél Magyar Péter, ha bejutna az Európai Parlamentbe?+ videó

A Vezércikk adásának vendégei – Fricz Tamás, Bayer Zsolt és Békés Márton – a migránspaktumról, a Ferihegy-repülőtér megvásárlásáról, illetve Magyar Péter esetleges uniós karrierjéről beszélgettek többek között a műsorvezetővel, M. Kovács Róberttel.

  • Vezércikk – Vajon többet tudna-e ártani a mostani balliberális ellenzéknél Magyar Péter, ha bejutna az Európai Parlamentbe?+ videó

A tartalomból:

  • Magyarország szuverenitása a háborús veszély és az Európai Parlament legutóbbi döntéseinek ismeretében
  • Migrációs paktum, amiből Magyarország nem kér
  • Mennyire érte meg visszavásárolni az államnak Ferihegyet?
  • Vajon többet tudna-e ártani a mostani balliberális ellenzéknél Magyar Péter, ha bejutna az Európai Parlamentbe?

Az adás vendégei:

Fricz Tamás, aki szerint az uniós országok nemzeti szuverenitása komoly veszélybe került a migránspaktum elfogadásával.

Bayer Zsolt, aki szerint annak idején még a Szovjetunió sem írta elő, hogy kötelező elfogadni, ha valakik tömegével át akarják lépni a határokat, mint most az unió.

és Békés Márton, aki úgy látja hogy Magyar Péter egy ellenzéki szimuláció, amit a mesterséges intelligenciával állítanak elő.

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!