2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Vezércikk

Vezércikk: Orbán Viktor megbuktatása volt a cél

Larry C. Johnson egykori külpolitikai és CIA-elemző tényként állítja, hogy az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériuma az Orbán-kormány megbuktatása érdekében a magyar baloldalt finanszírozta a 2022-es választások előtt. Ha ez Washingtonban történik, az érintettek már ülnének. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

  • Vezércikk: Orbán Viktor megbuktatása volt a cél

Főbb témák:

  • BEISMERÉS – Orbán Viktor megbuktatása volt a cél
  • HELYETTESÍTÉS – Brüsszel pénzeli tovább a Soros-NGO-kat
  • TOVÁBB CSÖKKENT – A magas üzemanyagár lassítja az infláció mérséklését

Vendégeink:

  • Ferencz Orsolya, aki szerint a baloldali mozgalmárok már új szöveggel éneklik a DIVSZ-induló refrénjét: egy a jelszónk kettős mérce, állj közénk és harcolj érte!
  • Rákay Philip, aki szerint a hazai balos sajtóban dolgozó dollárcselédek gyülekezetének az sem elég, ha CIA-elemzők ismerik el a guruló dollárok tényét.
  • Filep Dávid, aki szerint nem geopolitikai helyzetéért támadják Magyarországot, hanem azért, mert kiiktatandó információs csomópontnak tekintik.

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.
Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!