2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Vezércikk

Vezércikk – Orbán Viktor: Az Európai Bizottság kudarcot vallott, ezért most távozniuk kell + videó

A magyar miniszterelnök az Il Giornale című olasz napilapnak adott interjújában átfogó kritikával illette az Európai Bizottságot. A témában természetesen a Vezércikk vendégei is vélemény mondtak.

  • Vezércikk – Orbán Viktor: Az Európai Bizottság kudarcot vallott, ezért most távozniuk kell + videó

A tartalomból:

Magyar Péterék olyan költségkimutatást tettek közzé a Kossuth téri rendezvényükről, amely köszönőviszonyban sincs a piaci árakkal.

„Az Európai Bizottság kudarcot vallott a mezőgazdaságot, a háborút, a migrációt tekintve, és a gazdaság terén is, ezért most távozniuk kell (..) más bizottságra van szükség az eddigihez képest, amely a kormányzásban a legrosszabbnak bizonyult” – hangoztatta Orbán Viktor az Il Giornale című olasz napilapnak.

Szárazföldi logisztikai folyosókat hoz létre az amerikai csapatok gyors frontra küldéséhez a NATO, arra az esetre, ha háborúba kerülne a szövetség Oroszországgal – tudta meg bennfentes forrásokból a Telegraph. A négy közül az egyik Olaszországon, majd Szlovénián, Horvátországon keresztül Magyarországon érne véget.

Lengyelországban a jelenlegi, Donald Tusk által vezetett kormány sérti a jogállamiságot - jelentette ki Andrzej Duda lengyel elnök.

„Ne a magyaroknak legyen hét szűkebb évük, hanem a Momentumnak szűkebb frakciója!” – reagált Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Donáth Anna 24.hu-nak adott interjújára, amelyben a Momentum elnöke arról beszélt, mi a jelentősége az uniós pénzek visszatartásának.

Karácsony Gergely nem volt hajlandó elmondani azt a Magyar Nemzetnek, hogy mi az ő, illetve az ő általa képviselt balliberális közösségnek a megoldási javaslata a háborúra.

 

Az adás vendégei:

Gajdics Ottó, aki jó utat és boldog életet kíván a momentumos Donáth Annának, a továbbiakban Hollandiában.

Fricz Tamás, aki úgy véli, hogy az uniót már Amerikából irányítják, mert vezetőinek nincs önálló véleménye és akarata

és L. Simon László, aki még mindig nehezen hiszi, hogy az ellenzék mikroadományoknak nevezi az egymás után sorszámozott bankók tömegét.

 

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!