2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Vezércikk

Vezércikk: Nemzetközi jelentőséggel bír a világhírűvé vált Orbán-interjú

Az őskommunista rádiós, Bolgár György szerint azért ekkora az Orbán-interjú nézettsége, mert ha bárki átgördít felette az X-en, az megtekintésnek számít, de valójában csak néhány ezren voltak kíváncsiak rá.

  • Vezércikk: Nemzetközi jelentőséggel bír a világhírűvé vált Orbán-interjú

A tartalomból: 

  • VILÁGSIKER - 100 milliónál is többen nézték meg Orbán Viktor interjúját
  • AZÉRT SE! - Alex Sorosnak esze ágában sincs kivonulni Európából
  • TOVÁBB GURULNAK - Korányi Dávidék Tóta W. Árpád gyerekújság-projektjét is támogatják
  • KALAPOZÁS - Tüntetések finanszírozására gyűjt az Egységes Diákfront

Vendégeink:

  • Ókovács Szilveszter, aki korábban sem tartott attól, hogy Soros Györgyék kivonulnának Európából, ettől legfeljebb a dolgozóik félhettek.
  • Gajdics Ottó, aki úgy látja: Sorosék azért akartak kivonulni, mert megelégelték a túlzott figyelmet, csak közben kiderült, hogy Alex nem bír magával.
  • Kötter Tamás, aki bátornak is tartja Alex Sorost, amiért a háttérbe húzódó apjával ellentétben vehemensebb, direktebb politizálásba fog kezdeni.

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!