2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Vezércikk

Vezércikk: Már az is boldogság lenne, ha nem a maffiából választanák meg az uniós vezetőket

Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Ókovács Szilveszterrel vártuk a Vezércikk nézőit, akik a beszélgetésből megtudhatták, hogyan is keveredhetnek bele magyar baloldali EP-képviselők az európai korrupciós botrányba és azt is, hogy a jelek szerint az ukrán hatóságok még egy háborúban is képesek zaklatni saját nemzeti kisebbségeiket. És a baloldali sajtó kedvéért sorosoztunk is egy kicsit, megmutattuk, hogyan vásárolta fel a milliárdos spekuláns a nemzetközi haladár sajtót.

  • Vezércikk: Már az is boldogság lenne, ha nem a maffiából választanák meg az uniós vezetőket

Vendégek:

Bencsik András, aki már annak is örülne, ha innentől nem a maffiából választanák meg az uniós vezetőket,

Bayer Zsolt, aki úgy véli, hogy Várhelyi Olivér magyar uniós biztost nem munkája, hanem gazdasági érdekek miatt támadja a brüsszeli politika,

és Ókovács Szilveszter, aki kiszámolta, hogy a Soros-birodalom által nevesíthetően pénzzel támogatott médiumok milyen irdatlan befolyásoló erőt jelentenek a sajtóra.

Témák:

MAGYAR SZÁL - Együtt szavaztak a brüsszeli korrupciós botrány érintettjeivel

FOGADALOM – Navracsics és az Erasmus-pénzek

HISZTÉRIAKELTÉS – A FIDESZ kiáll Várhelyi Olivér mellett

Műsor:

További epizódok

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vajon a Nyugat miért akarja a saját életét nehezíteni Ukrajna kedvéért? Orbán Viktor szerint Magyarország a háború helyett a béke mellett kötelezte el magát, és ezt aligha érhetjük el azzal, ha Európa a saját gazdaságát gyengíti. 2023. január 27.
Vezércikk: Ideje lenne, hogy a guruló dollárok ügyében végre legyen felelősségre vonás

Vezércikk: Ideje lenne, hogy a guruló dollárok ügyében végre legyen felelősségre vonás

Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között a Vezércikkben. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2023. január 26.
Vezércikk: Hová tűnt az a rengeteg pénz amit a baloldal kapott?

Vezércikk: Hová tűnt az a rengeteg pénz amit a baloldal kapott?

A Vezércikk vendégei Békés Márton, Gajdics Ottó és Ómolnár Miklós voltak. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2023. január 25.

Legfrissebb híreink

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Megérkeztek Nagy-Britanniába azok az ukrán katonák, akiket a brit Challenger 2 harckocsik üzemeltetésére képeznek ki a brit fegyveres erők szakértői - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.
Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!