2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Vezércikk

Vezércikk: Letette képviselői esküjét az offshore-botrányba keveredett DK-s Ráczné Földi Judit

A Gyurcsány-párt egy offshore-lovagot küldött a parlamentbe. Mi lesz a következő? Egy mutogatós bácsi? Vagy egy alusisakos egzaltált? Olyanjuk már van... Egy garázda? Vagy egy visszaeső adócsaló?!

  • Vezércikk: Letette képviselői esküjét az offshore-botrányba keveredett DK-s Ráczné Földi Judit

A tartalomból:

  • ESKÜ - Letette képviselői esküjét az offshore-botrányba keveredett Ráczné
  • ÚJABB ÁTIGAZOLÁS - Ezúttal Varga Ferenc korábbi jobbikos lépett be a DK-ba
  • ELKÉPESZTŐ - Óránként kétmilliárdot kaszálhattak az energiacégek a háború alatt

Vendégeink:

  • FRICZ TAMÁS, aki szerint Ráczné tökéletesen megfelel a DK elvárásainak, hiszen az egyetlen kritérium számukra az, hogy kíméletlen ellenfele legyen a kormánynak, és nem az, hogy erkölcsös legyen
  • IFJ. LOMNICI ZOLTÁN aki szerint kellene egy erkölcsi minimumot szabni az egész baloldal számára, hiszen egy közös választási indulás esetén a felelősség is közös lesz
  • MÓCZÁR GÁBOR aki arra emlékeztet, hogy a baloldalon soha nem volt következménye semmilyen erkölcsileg megkérdőjelezhető lebukásnak, ezért lehet DK-s képviselő Ráczné is.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!