2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Vezércikk

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

L.Simon szó szerint így fogalmazott:

„Azt gondolom, hogy ki lehet ábrándulni. Abba lehet hagyni, azt mondhatja a választópolgár, hogy eddig rájuk szavaztam, de már nem tetszik a politikájuk, másra szavazok. Ez mind legitim dolog. Azt nem lehet csinálni, amit ő csinál. Tehát hogy ha az ember velejéig benne van egy rendszerben, és annak haszonélvezője, és mondjuk havonta mindenféle igazgatótanácsi tagságokból - adott esetben- többszörösét kapja, mint egy országgyűlési képviselő fizetésként, és nem mellékesen a felesége miniszterként és parlamenti képviselőként dolgozik - egyébként jól, mert Judit kiválóan dolgozott –, akkor ezt nem teheti meg. A felesége miatt, a gyerekei miatt, és egyébként saját maga miatt sem. Tehát hogy ha ő kiábrándult, és elege lett, akkor szépen menjen haza, váltson pályát, legyen civil ember, és lehetőleg fogja be a száját, mert egyébként amit most csinál, az az árulás, és Dante-tól is tudjuk, hogy a pokolnak a legmélyebb és legutolsó bugyrában vannak az árulók.”

 

Főbb témák: 

  • A V4 ÉL ÉS FONTOS - Magyarország készen áll arra, hogy folytassa az együttműködést
  • MEGLEPŐ IDŐZÍTÉS - A gyermekvédelmi törvény visszavonását sürgeti az Amnesty International
  • OKOK ÉS MAGYARÁZATOK - Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!