2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Amerika magyar grófja 11:00

Vezércikk

Vezércikk - Kipukkadt a lufi: semmi újat nem mutatott Magyar Péter + videó

Bencsik András, Móczár Gábor és Boros Bánk Levente természetesen foglalkoztak a Magyar Péter ügy mindkét oldalával, de szót ejtettek még arról is, hogy a DK-t elítélő Donáth Anna vörösmosásba kezdett, Karácsony Gergely pedig éppen egyetlen ültetett fával dicsekszik.

  • Vezércikk - Kipukkadt a lufi: semmi újat nem mutatott Magyar Péter + videó

Főbb témák: 

  • KIPUKKADT A LUFI - Előhúzta a feleségéről készített hangfelvételt Magyar Péter
  • CSALÁDI HAGYOMÁNY? - Donáth Anna ismét kommunista nagyapjával büszkélkedett
  • NYOMÁSGYAKORLÁS - Felfüggeszti együttműködését az LMP-vel az Európai Zöld Párt

Vendégeink: 

  • Bencsik András, aki szerint Magyar Péter egy szemét ember. Az ugyanis, hogy egy férj csapdába csalja a feleségét, az emberi minőség legaljánál is lejjebb van.
  • Móczár Gábor aki azt idézte fel, hogy Varga Judit az utolsó pillanatig kulturáltan és visszafogottan beszélt a férjéről, Magyar Péter ezzel szemben minősíthetetlenül inkorrekt vele.
  • Boros Bánk Levente aki szerint Magyar Péter néhány héten belül meg fog bukni országos szinten, ugyanis kiderült róla, hogy milyen ember és mi várható tőle.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!