2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Vezércikk

Vezércikk: Homoszexuálisok reklámozzák a Sziget Fesztivált

Ismét izgalmas témákkal jelentkezett a Vezércikk, szó esett többek között a Sziget Fesztivál erkölcsileg vitatható reklámjairól, Karácsony Gergelyék szélsőbaloldali kapcsolatairól, de az érezhetően csökkenő hazai inflációról is szót ejtettek a vendégeink.

  • Vezércikk: Homoszexuálisok reklámozzák a Sziget Fesztivált

A Vezércikk témái:

  • ÁRFIGYELŐ - Érezhetően csökken az infláció Magyarországon
  • TÁMOGATÁS - Karácsonyék alapítványai támogatják a szélsőbaloldal aktivistaképzőit
  • GESZTUS - Novák Katalin aláírta az új ukrán nagykövet befogadónyilatkozatát
  • TÉVEDÉS - Karácsony kabinetfőnöke téved a biciklisávok ügyében
  • REKLÁM - Homoszexuálisok reklámozzák a Sziget Fesztivált

Vendégek:

  • Bencsik András, aki szerint az inflációnak pszichés okai is voltak, az árfigyelő pedig jól fékezi a kereskedők kapzsiságát.
  • kacsoh Dániel, aki szerint ma már egyértelmű, hogy néhányan nagyon jól akartak keresni a válsághelyzeten, és bizonyos cégek az indokoltnál jobban emeltek árakat..
  • Csizmadia Tamás, aki úgy látja, az árfigyelőt a jövőben is érdemes lenne megtartani, mert ki kellene védeni, hogy ez a helyzet megismétlődhessen.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!