2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Vezércikk

Vezércikk – DK-s aktivista szorgoskodik Magyar Péter körül + videó

A ZDF német tévécsatorna stábja találta meg, s kapta el egy nyilatkozatra Strausz Róbertet, a DK-aktivistát, aki Magyar Péter országjárásának gyulai állomásán végzett szervező munkát. A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk – DK-s aktivista szorgoskodik Magyar Péter körül + videó

A tartalomból:

Házkutatást tartott a NAV Trippon Norbert újpesti DK-s alpolgármester házánál, ahol az adónyomozók az ellenzéki politikus gyanús házfelújításával kapcsolatban kerestek és foglaltak le iratokat – értesült a Magyar Nemzet.

Egyenesen a német közmédia egyik csatornája, a ZDF találta meg, s kapta el egy nyilatkozatra Strausz Róbertet, aki Magyar Péter országjárásának gyulai állomásán végzett szervező munkát.

Több mint 3000 elítélt kérte feltételes szabadlábra helyezését, hogy csatlakozhasson az ukrán fegyveres erőkhöz – jelentette be Olena Viszocka igazságügyiminiszter-helyettes az országos televízióban.

„Szexuális erőszak Izraelben és Gázában október 7-én” címmel szervezett konferenciát a Danube Institute Budapesten. A konferencián beszédet mondott Izrael állam budapesti nagykövete Yacov Hadas-Handelsman is, akinek beszédét váratlanul palesztin tüntetők zavarták meg.

2022-ben a parlamenti választás után néhány nappal Karácsony Gergely nagy port kavart Telex-interjúban vallotta be, hogy: „A pesti alsó rakpart tervezése során volt az a korábbi szakmai döntés, hogy a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz.

Nagy Márton szerint arra kell fókuszálni, hogy az elektromos autózás átmenetét felgyorsítsák, ezért európai szintű akciótervet fogadnak el.

A digitális szolgáltatásokról szóló törvény az Európai Unió kísérlete a közösségi média szabályozására, amely a digitális platformok számára előírja a tartalmak ellenőrzését és az állítólagos társadalmilag nem kívánatosnak ítélt tartalmak eltávolítását.

 

A mai adás vendégei: 

Rákay Philip, aki az újpesti ügy kapcsán arra a baloldali mondásra emlékeztet, hogy aki egy önkormányzatnál nem tud 100 milliót megkeresni az hülye,

Deák Dániel, aki szerint évek óta botrányos ügyek zajlanak Újpesten, ami valószínűleg a baloldali szavazókat is megosztja,

és L. Simon László, aki arra a jelenségre hívja fel a figyelmet, hogy a baloldali politikusok mindig politikai okot emlegetnek, ha valamilyen bűncselekmény ügyében nyomozni kezdenek ellenük.

 

A teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Radar - A Viszkis, azaz Ambrus Attila új könyve + videó

Többtucatnyi bankrablás, sok év a rácsok mögött. A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila 12 éve szabadult, azóta keramikusként dolgozik és két kisgyermek apja. A Radarnak új könyvéről mesélt, amelyben életútjáról írt, egyfajta motivációs céllal. A férfi abban bízik, hogy története segíthet azokon, akik hasonlóan mélyről indultak az életben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!