2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Vezércikk

Vezércikk: Az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

Deák Dániel, ifj. Lomnici Zoltán és Ókovács Szilveszter érkezett ma hozzánk. Beszéltünk az Európai Tanács mai ülése körül történtekről, de arról is, hogy kiderült az úgynevezett civiltüntetések állandó hergelője, a noÁr-mozgalom is Bajnaiékhoz van becsatornázva. Műsorunkban kiálltunk riporter kollégánk mellett is, akit azért igyekszik besározni tegnap óta Tordai Bence, mert még a Párbeszéd szakállas Tímeája sem tudja letagadni azt, amit ő maga mondott el egy hangfelvételen.

  • Vezércikk: Az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

Vendégeink:

Deák Dániel,aki azt hansúlyozta, hogy a lengyeleknek nem az a célja, hogy velünk kiszúrjanak, és kizártnak tartja, hogy a közeljövőben ne szülessen megállapodás,

ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

és Ókovács Szilveszter, aki szerint mindez azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó fórumán nem szerencsés ilyen jelentőségű kérdéseket összekötni egymással.

Témák: 

CSÚFOS BUKÁS - Így néz ki a jogállamiság Brüsszelben

SEGÍTSÉG - Jó hírek érkeztek, örülhetnek az önkormányzatok

ÖSSZEFONÓDÁS – NoÁr is a DatAdatnak adja az emberek személyes adatait

Műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!