2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

Deák Dániel, ifj. Lomnici Zoltán és Ókovács Szilveszter érkezett ma hozzánk. Beszéltünk az Európai Tanács mai ülése körül történtekről, de arról is, hogy kiderült az úgynevezett civiltüntetések állandó hergelője, a noÁr-mozgalom is Bajnaiékhoz van becsatornázva. Műsorunkban kiálltunk riporter kollégánk mellett is, akit azért igyekszik besározni tegnap óta Tordai Bence, mert még a Párbeszéd szakállas Tímeája sem tudja letagadni azt, amit ő maga mondott el egy hangfelvételen.

  • Vezércikk: Az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

Vendégeink:

Deák Dániel,aki azt hansúlyozta, hogy a lengyeleknek nem az a célja, hogy velünk kiszúrjanak, és kizártnak tartja, hogy a közeljövőben ne szülessen megállapodás,

ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint az EU nem rúghat ennyi öngólt, és nem lehet célja a kelet-európai országok gazdaságának tönkretétele

és Ókovács Szilveszter, aki szerint mindez azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó fórumán nem szerencsés ilyen jelentőségű kérdéseket összekötni egymással.

Témák: 

CSÚFOS BUKÁS - Így néz ki a jogállamiság Brüsszelben

SEGÍTSÉG - Jó hírek érkeztek, örülhetnek az önkormányzatok

ÖSSZEFONÓDÁS – NoÁr is a DatAdatnak adja az emberek személyes adatait

Műsor:

További epizódok

Vezércikk: Karácsony úr,  ez most már tényleg kínos!

Vezércikk: Karácsony úr, ez most már tényleg kínos!

Karácsony Gergely vitatja az OTP feljelentését, amelyet a mozgalma ellen tettek pénzmosás miatt. Szerinte furcsa, hogy két év után emlékeznek arra, milyen állapotú bankjegyeket vitt be kötegekben a pénzembere a bankfiókba. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. 2023. szeptember 21.
Vezércikk: Felszólalt Novák Katalin az ENSZ Közgyűlésen

Vezércikk: Felszólalt Novák Katalin az ENSZ Közgyűlésen

Oroszország tavaly az ortodox húsvét és karácsony idejére is fegyverszünetet ajánlott. Az ukránok az elsőt el sem fogadták, a másodikat megszegték. Csoda, ha Novák Katalin a békevágy hiányára utalva Ukrajna szerepét feszegette az ENSZ new yorki közgyűlésén? A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. szeptember 20.
Vezércikk: A liberális német lap szerint színtiszta nemzeti populizmus, ahogy Orbán a magyar gazdákat védi

Vezércikk: A liberális német lap szerint színtiszta nemzeti populizmus, ahogy Orbán a magyar gazdákat védi

A román gazdák útlezárásokra készülnek. A bolgár gazdák már benne vannak a tiltakozásokban. A magyar, lengyel és szlovák kormány nemzeti hatáskörben hozott piac- és érdekvédelmi döntéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. szeptember 19.

Legfrissebb híreink

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: leukránozták a magyarokat

Vezércikk: leukránozták a magyarokat

Ukrajna annyira akarja rendezni a kárpátaljai magyar kisebbség helyzetét, hogy Zelenszkij külügyi szóvivője még magyaroknak sem hajlandó őket hívni, szerintük ők is csak ukránok. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
Vezércikk: Magyarország a konzervatív családpolitika zászlóshajója

Vezércikk: Magyarország a konzervatív családpolitika zászlóshajója

A Vezércikk adásának vendégei Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Szilvay Gergely, akik ismét reagálnak a nap híreire. Többek között a mai demográfiai csúcson elhangzottakról szólókra, de arról is beszélgetnek M. Kovács Róbert műsorvezetővel, vajon miért akar NATO-szövetségesünk lenni az a Svédország, ahol a diákokat arról oktatják, hogy mi egy diktatúra vagyunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!