2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Vezércikk

Vezércikk – A megfutamodó Magyar Péter nem mer vitázni a többi listavezetővel, inkább tüntetést szervez + videó

A Vezércikk vendégei elmondták véleményüket a műsorban.

  • Vezércikk – A megfutamodó Magyar Péter nem mer vitázni a többi listavezetővel, inkább tüntetést szervez + videó

A tartalomból:

Egy végre nem hajtott ítélet miatt kell büntetésre számítani Magyarországnak. 

A NATO mélyebb ukrajnai beavatkozására, benne csapatok küldésére vonatkozó francia törekvés növekvő elfogadást nyer az európai szövetségesek körében.

A Tisza Párt alelnöke újabb Facebook-poszttal jelentkezett és újból megismételte, hogy nem hajlandó vitázni a többi párt képviselőjével. 

A „minek ide stadionból” az lett, hogy 2026-ban a BL-döntőnek a Puskás Aréna ad otthont Budapesten – írta Menczer Tamás. 

Vitézy Dávid ígéretet tett rá, hogy megválasztása esetén létrehozza a BKK-rendészetet, Karácsony Gergely szerint azonban vetélytársa összemossa a hajléktalanokat az erőszakos emberekkel. 

Úgy tűnik, a városházi számlagyár Újpesten is működik – hívta fel a figyelmet a Fidesz. 

 

 

Az adás vendége

Fricz Tamás, aki szerint magyarázatot igénylő ellentmondás, hogy büntetés jár a határsértés fenntartása miatt, miközben az unió egyre több tagállama akar határvédelmet.

Ómolnár Miklós, aki szerint Magyar Péter egy politikai krakéler, aki már csak annyit akar, hogy róla beszéljenek.

és Szabó László, aki a háború kiterjesztésének javaslóit küldené első lépcsőben a frontra.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!