2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 12:00

Vezércikk

Vezércikk: A Fidesz népszerűségét a 20 százalék fölötti infláció sem tudja megtépázni

Folytatódik az az értetlenkedés a magyar ellenzéki oldalon – és a csatolt sajtójánál – ami az elmúlt 13 évben állandósult: nem értik a magyar kormánypártok népszerűségének okát. A mai szalagcímeket két ügy uralta: az infláció és a legfrissebb pártpreferenciák.

  • Vezércikk: A Fidesz népszerűségét a 20 százalék fölötti infláció sem tudja megtépázni

Hiába magas még mindig – az egyébként egyértelműen csökkenő pályára állított – pénzromlás mértéke, a Fidesz népszerűsége töretlen. A magyar emberek úgy tűnik nem pillanatképekben élik az életüket, hanem azt figyelik, hogy honnan hova jut az ország, vagy azt, hogy a hasonlóan válságos időszakokat hogyan kezelték a balliberális politikai erők, amikor kormányon voltak.

A tartalomból:

  • BALOS MÉRÉS – Az infláció sem tudta megtépázni a Fidesz népszerűségét
  • VÍZUM-ÜGY – Amerikában is véget vetnének az árnyékháborúnak
  • PARTNERSÉG – Továbbra is biztonságban van Magyarország energiaellátása
  • BICIKLISÁV – Karácsony embere visszaszólt a mentősöknek
  • LASSÚJEL – Fontos vasúti beruházást akadályozna meg a XV. kerület

Vendégeink:

  • Ókovács Szilveszter, aki szerint a Fidesz a mostani válságos időszakban is képes a szavazópolgárok érdekeinek megvédése érdekében változni, és ez az, amire az ellenzék kevésbé képes. 
  • Békés Márton, aki kiemelte, hogy ellenzéki térfélen viszont a DK tarolt a pártok között.
  • Dézsy Zoltán, aki úgy véli, hogy nem a Fideszre, hanem Orbán Viktorra és kormányára szavaznak az emberek, azért ez a népszerűség. 

Műsorvezető: Pelyach Gergely

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!