2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Vezércikk

Vezércikk: A balliberális oldal egyre mélyebbre merül saját hitelességi válságában

Amikor már az Átlátszó közöl részletes összeállítást a dollárbaloldal gyanús ügyeiről, akkor az azt jelenti, hogy már az eddigi mecénások is csalódtak a támogatottjaikban?

  • Vezércikk: A balliberális oldal egyre mélyebbre merül saját hitelességi válságában

A tartalomból:

  • DOLLÁROK - A legtöbb pénzt Soros Györgytől Karácsonyék kapták
  • ELLEHETETLENÍTÉS - Fellázadtak az óbudai piacosok a főváros ellen
  • NEM MŰBALHÉ - Börtönbe küldené az ügyészség a műtrágyakirályt
  • RENDEZÉS - Novák Katalin köztársasági elnök Ukrajnába látogatott
  • TÁMOGATÁS - Minden határon túli magyar gyerek 100 ezer forintot kap az államtól

Vendégeink:

  • Boros Bánk Levente, aki szerint nem kell gondolkodnia a főpolgármesternek, hiszen ő csak egy eszköz. Politikai értelemben nem ért el semmit, csak jókor volt jó helyen, a hálózat részeként.
  • Kötter Tamás, aki szerint nem látszik az ellenzéki térfélen, hogy Karácsony Gergelynek kihívója lenne. A DK ellehetetlenítette a politikai mozgásteret a főpolgármester körül, hogy aztán a jövőben is bábnak használják őt.
  • Lentulai Krisztián, aki szerint az Átlátszón publikált adatok azt mutatják, hogy a fővárost és Karácsony Gergelyt jó befektetésnek tartotta a Soros-hálózat.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!