2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Vezércikk

Vezércikk: Egy orosz hírszerzésnél dolgozó informátor szerint puccs készül Putyin ellen

A Vezércikkben M. Kovács Róbert műsorvezető Bencsik Andrással, Rákay Philippel és Mráz Ágoston Sámuellel olvasott a sorok között és elemezte a legfrissebb híreket.

  • Vezércikk: Egy orosz hírszerzésnél dolgozó informátor szerint puccs készül Putyin ellen

A tartalomból: 

  • CSÚCSTALÁLKOZÓK – Orbán Viktor szerint a magyar érdek az első
  • PUCCSOLNÁK? - Putyin eltávolításának lehetőségéről ír a Guardian
  • FELELŐTLENSÉG - A volt LMP-s társelnök is fegyvereket küldene Ukrajnába

Vendégeink: 

  • Bencsik András, aki reméli, hogy azok a politikai idióták, akik most szítani akarják a háború tüzét, hamarosan takarodót fújnak és eltűnnek a közéletből.
  • Rákay Philip, aki el sem tudja képzelni, hogy milyen tragikus következménye lenne annak, ha egy ilyen háborús helyzetben a baloldal prominensei képviselnék az országot.
  • Mráz Ágoston Sámuel, aki már nagyon várja, hogy a fegyverszállítások szorgalmazása helyett a NATO végre a békéért is tegyen valamit.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Gyurcsány Ferencnek a jelek szerint annyira nincs mit mondania, hogy a náci- és a pedofil-kártyát felváltva rántja elő. Ugyanakkor mélyen hallgat a párttársa kerületében kipattant pedofil-botrányról, ráadásul már a szövetségesei is támadják a „hányingerkeltő” narratívája miatt. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!