2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Igazi sztárparádét vonultatott fel a Fuss, hogy utolérjenek! című film

Zalatnay Sarolta első filmes főszerepét 1972-ben kapta meg a Fuss, hogy utolérjenek! című bűnügyi zenés filmvígjátékban. Az énekesnő ezúttal a HírTV stúdiójában emlékezett vissza a filmforgatásra, majd Dudás Viktor filmszakértő volt Zavaros Eszter és Csatári Bence vendége.

  • Szélesvásznú történelem: Igazi sztárparádét vonultatott fel a Fuss, hogy utolérjenek! című film

Zalatnay Sarolta kezdő színésznőként csöppent bele a Keleti Márton rendezésében készült Fuss, hogy utolérjenek című filmbe, de nem a színészet volt az álma.

Sosem akartam színésznő lenni, és mindig féltem attól, hogy ha nem magamat kell alakítani, akkor azt hogy oldom meg. Tehát én egyszerűen nagyon jól elvagyok azzal, hogy énekelhetek mint énekesnő változhatok. Tehát kicsit romantikusabb, kicsit kiabálósabb

- mondta el.

Olyan színészóriásokkal játszott együtt Cini, akiket addig ő is csak távolról láthatott. A filmben többek között Huszti Péter, Páger Antal, Koós János, Zenthe Ferenc és Bodrogi Gyula kapott szerepet.

A filmben egy veszélyes kémbanda ügye fonódik össze a zenei világgal. A történet, a szereplők és a zene óriási mozisiker volt, a dalt pedig egy egész ország énekli még ma is.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szélesvásznú történelem: Ismeri a szandi mandit? + videó

Szélesvásznú történelem: Ismeri a szandi mandit? + videó

A Szélesvásznú történelem mostani adásában az 1969-es magyar vígjátékot, a Gyarmathy Lívia által rendezett Ismeri a szandi mandit? című filmet elemzik ki. A moziban olyan klasszikusok alakítanak, mint többek között Kállai Ferenc, Kiss Manyi, Dajka Margit, Agárdy Gábor és az örök páros: Schütz Ila és Sztankay István.
Szélesvásznú történelem: Külvárosi legenda + videó

Szélesvásznú történelem: Külvárosi legenda + videó

Az 1957-es Külvárosi legenda szinte teljes egészében egyetlen helyszínen játszódik, története különféle életképekből áll össze. A Máriássy Félix által rendezett neorealista alkotás egyszerre szép, hiteles és mélyen emberséges.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!