2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: A Villa Negra nem apácazárda, a Villa Negra nem fényes lokál

Miért és ki ajánlott dupla gázsit Bodrogi Gyulának és Sztankay Istvánnak a Hattyúdal forgatásán? Ez is kiderült Bayer Zsolt Szélesvásznú történelem című műsorából.

A Hír TV magyar filmeket bemutató március 12-ei epizódjában az 1964-ben készült Keleti Márton filmről Bodrogi Gyula színművésszel beszélgetett a műsorvezető.

A műsor második részében többek között arról értekeztünk Dudás Antal filmszakértővel és Csatári Bence történésszel, hogy a filmremekben mit személyesített meg Páger Antal.

Teljes műsor:

További epizódok

Szélesvásznú történelem: A Kölyök - Új vígjáték, új kezdeményezés

Bayer Zsolt vendégei műsorunkban Brunner Márta színművésznő és Kerecsényi László filmtörténész voltak, akikkel a Kölyök című vígjátékról beszélgetettünk. 2022. július 02.

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha 5

Bayer Zsolt vendégei műsorunkban Gyurkovics Zsuzsa színművésznő és ifj. Zenthe Ferenc volt, majd Dudás Viktor filmszakértővel beszélgetettünk. 2022. június 25.

Szélesvásznú történelem: „Úriember nem disszidál”

Filmünk a Nápolyt látni és.... Az 1973-ban bemutatott színes, magyar filmvígjátékot Bácskai Lauró István rendezte, akinek a nevéhez többek között a Keménykalap és krumpliorr című film is fűződik. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!