2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Svenk

Svenk - Az animációs filmek jelentősége

A Svenk stábja a 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon járt. Mikulás Ferenc igazgató beszélt az idén 150 éves magyar képregényről, kezdetekről és az animációs filmek jelentőségéről.

  • Svenk - Az animációs filmek jelentősége

 

 

További témák a műsorban:

  • A kojot négy lelke című, több díjat is bezsebelt új animációs film rendezője, Gauder Áron beszélt a háttérmunkákról stábunknak.
  • M. Deák Kristóf, a fantasy köntösbe ágyazott szerelmi dráma, a Látom, amit látsz című magyar film operatőre avatja be a nézőket a munka megkezdésétől az alkotás elkészültéig.
  • Mészáros Mátéval, a 2022 őszén debütált Nyugati nyaralás főszereplőjével beszélgettünk a Balaton partján zajló forgatásról.

 

A teljes műsor:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!