2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

StartStop

StartStop: Egy BMW 507-es ritkaságra bukkantunk itthon

Mennyit fogyaszt egy dízel Mercedes CLS? Michelisz Norbert a járműipari tesztpályán körözött, egy BMW 507 -es ritka példányát restaurálják itthon, stábunk is megcsodálta az autót  és szót ejtettünk a szimulátor bajnokságról is.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

StarStop: 435 lóerőhöz már sofőr is dukál

A HírTV mobilitással, közlekedéssel és technológiával foglalkozó műsora. A tartalomból: Sofőrős luxus a Mercedes S 500; Ilyen volt, ilyen lett: félig kész a restaurált BMW Roadster; Teljesen elektromos: elkészült a DTM első elektromos autója; Prémium a vonaton: forgalomba álltak az IC-kocsik. Műsorvezető: Szujó Zoltán. 2021. október 23.

StartStop: Közlekedésbiztonsági napon jártak kollégáink

A HírTV mobilitási magazinműsorából ezúttal az is kiderül, hogy kollégáink miként teljesítettek egy vezetéstechnikai tréningen. Műsorvezető: Szujó Zoltán. 2021. október 16.

StartStop: Hétszeres világbajnokkal vitorláztunk a felhők között

A Hír TV mobilitási magazinjában a StartStopban kipróbáltuk a részegszemüveget is. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Szemét gyulladt ki a lakásban, menekültek a lakók

Felhalmozott hulladék égett tegnap Budapesten a VIII. kerületben, egy Bezerédi utcai lakásban. A tűz miatt harmincöt ember volt kénytelen egy időre elhagyni otthonát. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!