2020. február 27.,
csütörtök, Edina napja

Sajtóklub: Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

Hír TV

2019. október 28., hétfő 21:52

"Jó reggelt fiatalok" - ezt üzenik majd a Sajtóklub résztvevői azoknak a Momentumosoknak, akik most ébredtek rá: a párt vezetői Pesterzsébeten nem tudják megemészteni az MSZP és a DK hatalomgyakorló módszereit. Itt véget ért az összefogás, és jó néhány kerületben, valamint országosan is recseg az egymásbakapaszkodás a választások után pár héttel. A Sajtóklubban szó lesz arról is, mi különbözteti meg a jobboldali és a baloldali szavazót és arról is, milyen torzókat hagyna a Városligetben Karácsony Gergely, ha leállítaná a megkezdett építkezéseket.

Kocsis Máté elképzelése a Hadházy-félék megregulázásáról sikerrel járhat-e? - vezette fel a témát Huth Gergely.

Véget ért az a kor, amikor szótlanul és némán, tettek nélkül tűrjük azt, hogy a legdúrvább gyalázkodások menjenek, a tettek alatt nem fizikai tetteket értek, azt állítom, hogy országgyűlési törvény fegyelmi szabályaira vonatkozó passzusokat durván szigorítani kell, mindennek van határa, nincs olyan politikai vita amikor trágár szavakat írok ki az Országgyűlésben és nincs olyan politikai vita, amikor a pulpituson szónokló megválasztott magyar miniszterelnököt ilyen gusztustalan helyzetbe lehet hozni.

– mondta Kocsis Máté a Hír TV Bayer show című műsorában, vasárnap.

Nem egészen egy nap telt el, ezért nem tudjuk, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsát összehívják-e, de várjuk a hisztériát – jegyezte meg Huth Gergely műsorvezető.

Gajdics Ottó, elmondta, hogy már most óriási a hisztéria az ügy körül, felhívta a figyelmet arra a jelenségre, ahogy ő fogalmazott:

Pusztítás katonái, a halál hírnökei elkövetnek valamilyen irgalmatlan ostobaságot a nemzeti-konzervatív tábor ellen, legyen az a parlamentben vagy az utcán, bárhol és arra érkezik valamiféle válasz, hogy megpróbálja megvédeni magát a megtámadott, akkor rögtön arról indul el acsarkodás a balliberális médiában, hogy micsoda agresszió, micsoda felelőtlen viselkedés, hogy az ENSZ csapatok is jöjjenek be megvédeni szegény ellenzéki képviselőt, aki nem normális, degenerált módjára megzavarja a miniszterelnök beszédét.

Gajdics Ottó továbbá megjegyezte, most is ez történt, már aznap amikor a történet zajlott jöttek a hírek, hogy erőszakos képviselők rángatták szerencsétlen Hadházyt és nem arról szóltak, hogy valójában mit is tett, hogyan viselkedett ez az ember, a tiszteletlenség legmagasabb fokát megütve, hogy benne lehessen az aznapi hírekben.

Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

– zárta le Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

Idézzük fel, hogy ennek a napnak a mélypontját, amikor a helyéről felmutatta a lóf#t táblát, amit gyakorló állatorvosként nyilván közelről szemrevételezett, tudta milyen méretes hazugságot fog állítani.  Az ember elmegy az operába akkor nagyon ritkán fordul az elő, hogy a páholyában kibont egy sört, belebüfög az áriába és utána levizel az erkélyről. Lehet ilyet csinálni csak utána nagyon valószínű, hogy az Operából kivezetik és azt mondják, hogy ne tessék többet idejönni mert kitűnő lesz ez a viselkedés az árokparton, de ez a Rigoletto, pontosan ez történt Hadházyval!

– mondta Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa.

Hír TV