2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sajtóklub

Sajtóklub: Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

"Jó reggelt fiatalok" - ezt üzenik majd a Sajtóklub résztvevői azoknak a Momentumosoknak, akik most ébredtek rá: a párt vezetői Pesterzsébeten nem tudják megemészteni az MSZP és a DK hatalomgyakorló módszereit. Itt véget ért az összefogás, és jó néhány kerületben, valamint országosan is recseg az egymásbakapaszkodás a választások után pár héttel. A Sajtóklubban szó lesz arról is, mi különbözteti meg a jobboldali és a baloldali szavazót és arról is, milyen torzókat hagyna a Városligetben Karácsony Gergely, ha leállítaná a megkezdett építkezéseket.

  • Sajtóklub: Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

Kocsis Máté elképzelése a Hadházy-félék megregulázásáról sikerrel járhat-e? - vezette fel a témát Huth Gergely.

Véget ért az a kor, amikor szótlanul és némán, tettek nélkül tűrjük azt, hogy a legdúrvább gyalázkodások menjenek, a tettek alatt nem fizikai tetteket értek, azt állítom, hogy országgyűlési törvény fegyelmi szabályaira vonatkozó passzusokat durván szigorítani kell, mindennek van határa, nincs olyan politikai vita amikor trágár szavakat írok ki az Országgyűlésben és nincs olyan politikai vita, amikor a pulpituson szónokló megválasztott magyar miniszterelnököt ilyen gusztustalan helyzetbe lehet hozni.

– mondta Kocsis Máté a Hír TV Bayer show című műsorában, vasárnap.

Nem egészen egy nap telt el, ezért nem tudjuk, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsát összehívják-e, de várjuk a hisztériát – jegyezte meg Huth Gergely műsorvezető.

Gajdics Ottó, elmondta, hogy már most óriási a hisztéria az ügy körül, felhívta a figyelmet arra a jelenségre, ahogy ő fogalmazott:

Pusztítás katonái, a halál hírnökei elkövetnek valamilyen irgalmatlan ostobaságot a nemzeti-konzervatív tábor ellen, legyen az a parlamentben vagy az utcán, bárhol és arra érkezik valamiféle válasz, hogy megpróbálja megvédeni magát a megtámadott, akkor rögtön arról indul el acsarkodás a balliberális médiában, hogy micsoda agresszió, micsoda felelőtlen viselkedés, hogy az ENSZ csapatok is jöjjenek be megvédeni szegény ellenzéki képviselőt, aki nem normális, degenerált módjára megzavarja a miniszterelnök beszédét.

Gajdics Ottó továbbá megjegyezte, most is ez történt, már aznap amikor a történet zajlott jöttek a hírek, hogy erőszakos képviselők rángatták szerencsétlen Hadházyt és nem arról szóltak, hogy valójában mit is tett, hogyan viselkedett ez az ember, a tiszteletlenség legmagasabb fokát megütve, hogy benne lehessen az aznapi hírekben.

Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

– zárta le Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

Idézzük fel, hogy ennek a napnak a mélypontját, amikor a helyéről felmutatta a lóf#t táblát, amit gyakorló állatorvosként nyilván közelről szemrevételezett, tudta milyen méretes hazugságot fog állítani.  Az ember elmegy az operába akkor nagyon ritkán fordul az elő, hogy a páholyában kibont egy sört, belebüfög az áriába és utána levizel az erkélyről. Lehet ilyet csinálni csak utána nagyon valószínű, hogy az Operából kivezetik és azt mondják, hogy ne tessék többet idejönni mert kitűnő lesz ez a viselkedés az árokparton, de ez a Rigoletto, pontosan ez történt Hadházyval!

– mondta Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!