2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Trójai falovak vannak beletolva a nyugati világ közéletébe

  • Sajtóklub: Trójai falovak vannak beletolva a nyugati világ közéletébe

"Elaludt az olimpiai láng, véget ért a tokiói olimpia. Én már azért legyőztem az elégedetlenségemet is és már igazán őszinte örömmel tudom mondani, hogy 6 arany, 7 ezüst, 7 bronz, összesen 20 érem, 15. hely az éremtáblázaton. Azt gondolom, hogy egy 10 milliós kis országtól, ez nem semmi"

- vezette fel a Sajtóklub fő témáját és indította el a beszélgetés fonalát Gajdics Ottó, a beszélgetőtársai véleményét kérve.

A műsorban  a továbbiakban terítékre került a Fox News és Tucker Carlson magyarországi látogatása, amely során Magyarországról végre hiteles külföldi riport készült. A vendégek megvitatták, hogy a kormány vizsgálatot indít a Norvég Alapból hazánknak járó forrás kapcsán, majd kitértek arra, hogy már a balliberális sajtónak is feltűnt, hogyan alázza műsoraiban a nőket az RTL KLUB.

A Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks főszerkesztője beszélgetett Gajdics Ottó műsorvezetővel.

 Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!