2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Süt az Orbán-fóbia az ellenzéki előválasztásról

Zajlik az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás, ami valójában teljesen abszurd és egy nagy humbug. A felek egy-egy vita során az állami hatáskörbe tartozó egészségügyi és oktatáspolitikai ígérgetésekkel fedezet nélküli ezermilliárdokat „szórnak szét”, vagyis arra sem ügyelnek, hogy hitelesnek tűnjenek. Sajtóklub című műsorunkban Bencsik András, Gajdics Ottó és Huth Gergely rámutatott, az európai parlamenti választások után vérszemet kapó Gyurcsány Ferenc következő célja Budapest megszerzése, de egyáltalán nem a budapestiekért, hanem hogy újabb terep nyílhasson számára az Orbán-kormány elleni küzdelemre. Műsorvezető: Bayer Zsolt.

  • Sajtóklub: Süt az Orbán-fóbia az ellenzéki előválasztásról

Ha valódi versenyről lenne szó, azok a felek, akik le akarják győzni karácsony Gergelyt, azok felhoznák a parkolási botrányt, vagy éppen azt, hogy Zugló a csőd szélén áll – mutatott rá Huth Gergely

Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője felidézte, a felek gyakorlatilag beismerték, hogy nem fognak kemény vitákba bocsátkozni egymással, hiszen bármelyikük nyer a többieknek fogadalmuk van a győztes irányába. Az újságíró elismerte, hogy valóban megmozgat az előválasztás pár tízezer embert, de amikor kiderül az erősorrend, akkor jönnek majd rá a választók, hogy gyakorlatilag semmi tétje nem volt az előválasztásnak, mert mind a hárman ugyanazt az embert támogatják, akik úgy hívnak, hogy Gyurcsány Ferenc.

Beszélnek programokról, úgy tesznek, mintha valódi alternatívát képzenének, közben meg mindegyik azt a célt szolgálja az összes mondatával, hogy Gyurcsány Ferenc átvehesse az ellenzék felett az irányítást, még inkább

– tette hozzá Gajdics Ottó.

Huth Gergely szerint igenis van tétje az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztásnak, mégpedig az, hogy egy olyan adatbázis készül a teljes budapesti ellenzéki választórétegről, amely, ha eddig rendelkezésre állt volna, bármelyik ellenzéki párt „megnyalta volt a tíz ujját”.

Gyurcsány azt találta ki, ha Dobrev Klára bejött, akkor bejöhet Kálmán Olga is, aki nem ért semmihez, de nő és az ő táboruk aránylag jól ismeri, mert a televízióban sokat szerepelt

– erről már Bencsik András beszélt.

A Magyar Demokrata főszerkesztője biztos benne, hogy ennek a mostani előválasztásnak, ami Tarlós István szerint marketingfogás, Kálmán Olga lesz a győztese. Kiemelte, így el lehet adni a balliberális választóknak, hogy Kálmán Olga erős, hiszen legyőzte az ellenfeleit.

Bencsik András szerint Tarlós Istvánnak Budapestért és a budapestiekért folyik a harc, de Gyurcsányéknak Budapest pénze a tét, a pénzre hajtanak.

Fletó megérezte a pénz szagát

– tette hozzá.

Gajdics Ottó szerint a főpolgármester-jelölti előválasztás indulóinak valójában semmi mondanivalója nincs, csak az, hogy az „Orbán-rezsimet el kell törölni”. Őket a pozícióikban csak az Orbán-fóbia és az a gyűlölet tartja ott, amelyet a Gyurcsányék az elmúlt években módszeresen, szívósan a saját köreikben felépítettek. Hozzáfűzte: Kálmán Olgának sem az a célja, hogy főpolgármester legyen, hanem a főpolgármesterség is csak egy eszköz az ő homályos elképzeléseikben arra, hogy meggyengítsék az Orbán-kormányt és majd a külföldi haverjaik szervezésében olyan balhékat csináljanak Magyarországon, amilyeneket látni most Csehországban.

Teljes adás: 

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Könnyek közt mesélt Varga Judit volt miniszter a Magyar Péterrel töltött éveiről a Frizbi Tv-ben. Varga Judit elmondta: Magyar Péter verbálisan és fizikailag is bántalmazta, terrorizálta és fenyegette a házasságuk alatt. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!