2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Sajtóklub

Sajtóklub: Miért pont most robbant ki a Katar-gate?

Tovább gyűrűzik a Katar-gate, egyre több európai parlamenti képviselőről derül ki, hogy köze lehet a korrupciós botrányhoz. Na, de miért épp kofferben állt a pénz? És kinek az érdeke lehetett, hogy minderre most derüljön fény? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a Sajtóklub újságírói a vasárnapi adásban.

  • Sajtóklub: Miért pont most robbant ki a Katar-gate?

Eva Kaili élettársa beismerő vallomást tett bírósági meghallgatásán az európai baloldal eddigi legnagyobb botránya, a Katar-gate ügyben. A görög EP-alelnök azonban továbbra is ártatlannak vallja magát, állítása szerint fogalma sincs arról, hogy került több százezer eurónyi készpénz a lakására. 

Gajdics Ottó újságíró úgy látja, innentől kezdve ezeknek az embereknek nemhogy ahhoz nincs joga, hogy félremagyarázzák a hazánkban zajló folyamatokat, hanem - tette hozzá -

az egész bagázst fel kellene oszlatni, akkor sem lehetett őket komolyan venni, amikor megszavazták, hogy a férfiak is szülhetnek, na de ezek után nekem ne dumáljanak semmiről. 

Miért most derült ki ez a dolog? Kinek az érdeke ez - tette fel a kérdést Néző László. A Mediaworks Központi Szerkesztőség főszerkesztője szerint, lehet, hogy Oroszország, de az is lehet, hogy az USA érdeke, hiszen mind a két ország célja, hogy gyengítse az Európai Uniót, az Európai Parlamentet. 

Rámutatott,

a belga rendőrség valahonnan kapott egy információt, egy csomagot vagy az oroszoktól, vagy az amerikaiaktól, vagy esetleg a kínaiaktól, vagy lehet, hogy egy negyedik szereplőtől, de ez nem véletlen, hogy ez most elindult az teljesen biztos. 

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Hídpénzbotrány: nyomoz a rendőrség

Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával elrendelte a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást – jelentette be kedden, Facebook-oldalán a fideszes politikus.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!