2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Megkezdődött a Parlament őszi ülésszaka

A mai Sajtóklub című műsorunk a parlamenti nyitónap eseményeit is elemezte. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője egyetértett Bayer Zsolttal, mi szerint az ellenzék zavart igyekezett kelteni és nem a politikai együttműködés volt az elsődleges célja. 

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint pusztán egy korábbi megmozdulásukat igyekeztek leporolni és új köntösbe bújtatni. Először jöjjön egy parlamenti rendbontás, majd következzék némi utcai zavargás és máris kialakult a polgárháborús alaphangulat, fogalmazta meg.

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője inkább azokhoz a drukkerekhez hasonlította az ellenzék jelentős részét, akik akár győznek, akár veszítenek, minden egyes alkalommal ugyanúgy reagálnak a kialakult helyzetre.

Barcelona, Chile és más külföldi országok feszültséggel teli eseményei is szóba kerültek.

Kövér László törvénymódosításáról is szó esett, mi szerint mostantól az újságírók csak sajtótájékoztató keretében érintkezhetnek politikusokkal. A Parlamenten belül ezentúl abba a szárnyba, ahol politikusok is tartózkodnak, csak külön engedéllyel léphetnek be újságírók.

A magyar és az olasz politikai szemlélet hasonlósága kapcsán létrejövő hétvégi szimpátiatüntetésről szintén tettek említést a műsor vendégei. 

Hír TV

További epizódok

Sajtóklub: Ennek a hálózatnak a magyarországi elosztója Bajnai Gordon

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. „Mit jelent, ha áll a folyó, mit jelent, ha sima a tó, mit jelent, ha áll a szél, azt, hogy már nem él. ”Az adásban természetesen visszaemlékeztek az elhunyt Kóbor Jánosról is, aki bevonult a legendák közé. 2021. december 06.

Sajtóklub: Az ellenzéki politikusaink idegen érdekeket szolgának

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. 2021. november 29.

Sajtóklub: Lesz-e következménye a Városháza-ügynek?

Kinek állt érdekében az egész Városháza-ügy kirobbantása? Ki szivárogtathatta ki a felvételeket és miért? S, egyáltalán, kinek állhat érdekében Karácsony Gergely tönkretétele? Belülről próbálják a Karácsony-féle bagázst szétrobbantani? Miért olyan nagy az ellenzéki pártok hallgatása? 2021. november 22.

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!