2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Megkezdődött a Parlament őszi ülésszaka

  • Sajtóklub: Megkezdődött a Parlament őszi ülésszaka

A mai Sajtóklub című műsorunk a parlamenti nyitónap eseményeit is elemezte. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője egyetértett Bayer Zsolttal, mi szerint az ellenzék zavart igyekezett kelteni és nem a politikai együttműködés volt az elsődleges célja. 

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint pusztán egy korábbi megmozdulásukat igyekeztek leporolni és új köntösbe bújtatni. Először jöjjön egy parlamenti rendbontás, majd következzék némi utcai zavargás és máris kialakult a polgárháborús alaphangulat, fogalmazta meg.

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője inkább azokhoz a drukkerekhez hasonlította az ellenzék jelentős részét, akik akár győznek, akár veszítenek, minden egyes alkalommal ugyanúgy reagálnak a kialakult helyzetre.

Barcelona, Chile és más külföldi országok feszültséggel teli eseményei is szóba kerültek.

Kövér László törvénymódosításáról is szó esett, mi szerint mostantól az újságírók csak sajtótájékoztató keretében érintkezhetnek politikusokkal. A Parlamenten belül ezentúl abba a szárnyba, ahol politikusok is tartózkodnak, csak külön engedéllyel léphetnek be újságírók.

A magyar és az olasz politikai szemlélet hasonlósága kapcsán létrejövő hétvégi szimpátiatüntetésről szintén tettek említést a műsor vendégei. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!