2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Sajtóklub

Sajtóklub: Már az USA-ban is elismerik, hogy Ukrajnában rendszerszintű a korrupció

A Sajtóklub megszokott összeállításában ezen a héten ismét összeült, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket. Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László mondták el véleményüket többek között arról, hogy Brüsszel minden áron be akarja telepíteni a migránsokat a tagállamokba.

  • Sajtóklub: Már az USA-ban is elismerik, hogy Ukrajnában rendszerszintű a korrupció

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy az Európai Bizottság hamarosan elfogadhatja a migrációs paktumot, amelynek nyomán az Európába áramló migránsokat kötelezően szétosztaná a tagállamokban. Természetesen a Sajtóklubban is kiemelt figyelmet kapott ez a téma, vendégeink a már megszokott határozottsággal vesézték ki a brüsszeli tervezetet.

Ezen kívül még szóba került, hogy mikor érkezhetnek meg végre a Magyarországtól visszatartott uniós pénzek, ha egyáltalán valamikor hajlandóak lennének utalni Brüsszelből hazánknak is, nem csak például Ukrajnának.

Ha már Ukrajna, akkor korrupció. Nagyjából nyílt titok volt eddig is a háborúban álló keleti szomszédunknál fennálló gyakorlat, azonban most az Egyesült Államok is elismerte, hogy Ukrajnában a korrupció bizony rendszerszintű.

A teljes adás:

További epizódok

Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó

Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó

Hiába szorul a hurok egyre jobban Karácsony Gergely nyaka körül, Gyurcsány Ferenc még így is széles vállal, büszkén beállt mögé. 2023. november 26.
Sajtóklub: Pressman aggódik a szuverenitásvédelmi törvényjavaslat miatt + videó

Sajtóklub: Pressman aggódik a szuverenitásvédelmi törvényjavaslat miatt + videó

A Sajtóklub vendégei, Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és a műsorvezető, Bayer Zsolt a többi között erről is elmondták a véleményüket. 2023. november 19.
Sajtóklub: Ukrajna teljesen alkalmatlan arra, hogy az EU tagja legyen + videó

Sajtóklub: Ukrajna teljesen alkalmatlan arra, hogy az EU tagja legyen + videó

Az Európai Bizottság azt javasolja, kezdődjenek csatlakozási tárgyalások Ukrajnával. Zelenszkij elnök egyik kulcsembere pedig úgy látja, Magyarországot ki kell zárni az Európai Unióból. A Sajtóklub vendégei erről a témáról is elmondták véleményüket. 2023. november 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!