2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Sajtóklub

Sajtóklub: „Magával ragadó” Gyurcsány-beszéd

Heves beszédet tartott Gyurcsány Ferenc egy fiatalokból álló társaságnak, melyről a DK elnöke osztott meg egy összefoglaló videót Facebook oldalán. A hevesség a Sajtóklub vendégeit: Gajdics Ottót, Bencsik Gábort, Pálffy Istvánt és Velkovics Vilmost is magával ragadta, bár ez inkább felháborodásukból adódott.

  • Sajtóklub: „Magával ragadó” Gyurcsány-beszéd

Gyurcsány Ferenc elmondása szerint ő egy nagyon tisztességes hazafi. Így egy szegedi fórumon arra biztatta a fiatalokat, hogy legyenek ők is azok és küzdjenek a hazájukért.

Bencsik Gábor szerint a DK elnöke konstruált magának egy világot, aminek nem az a lényege, hogy az emberek nem a Fideszre és nem ő ellene szavaznak, hanem hamis tudatuk van. 

Ebben él, ez a pasi őszintén azt hiszi, hogy tulajdonképpen őt a nép szeretné, őt a nép visszahozná, csak ebben a gonoszok megakadályozzák

- tette hozzá. 

Pálffy István úgy látja, Gyurcsány kétségtelen jó szónok, elég csak ránézni a fiatalokra, akik hallgatják. Gajdics Ottó erre reagálva megjegyezte, azzal nincs baj, ugyanakkor

a valóság elemeit úgy vegyíti a bődületes hazugságokkal, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni, miről is beszél.

Velkovics Vilmos a diktatúra legékesebb bizonyítékának nevezte, hogy a bukott miniszterelnököt gyerekek közé engedik és hagyják beszélni, sőt erről felvétel készül. 

Van a pofátlanságnak egy olyan magas foka, ami már tiszteletet parancsol, ez a pasas a teljes erkölcsi fertő. (...) itt van ő és állítja, hogy itt őt bántják.

- jegyezte meg. 

A HírTV híradó és hírháttér magazinok főszerkesztője emlékeztetett, a napokban elhunyt egy hölgy, akit a rendőrök 2006 őszén gumilövedékkel nyakon lőttek, majd azonnal kapott egy infarktust és a szívbajából soha nem tudott kigyógyulni. Ezen felül - tette hozzá - most volt a 17. évfordulója annak az Orbán-Gyurcsány vitának, ahol Gyurcsány lehazudta a csillagokat az égről és azzal nyerte meg a választásokat. 

További témáink:

  • Ursula von der Leyen is bejelentkezett a NATO vezetői posztjára
  • Vádat emeltek Donald Trump ellen, az amerikaiak többsége szerint ennek politikai okai vannak
  • Hatalmas összeget költhetett az egyesült baloldal buszoztatásra a tavalyi kampányfinisben
  • Nevet változtat a Jobbik

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!