2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Karácsony szociális programot hirdetett ahelyett, hogy Budapesttel foglalkozna

A mai Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks főszerkesztője beszélgetett Gajdics Ottó műsorvezetővel.

  • Sajtóklub: Karácsony szociális programot hirdetett ahelyett, hogy Budapesttel foglalkozna

A Sajtóklub első témáját az adta: szociális programot hirdetett a pozícióhalmozó Karácsony Gergely, aki egyszer főpolgármester, pártelnök, miniszterelnök-jelölt jelölt.

Bencsik András véleménye szerint  Karácsony Gergely által meghirdetett program tipikus baloldali propaganda szöveg.

A publicista a főpolgármester CSOK-kal kapcsolatos azon észrevételét ragadta ki, miszerint Karácsony Gergely mérhetetlenül igazságtalannak tartja a CSOK-ot és azt mondja, hogy ők minél kisebb jövedelmű egy család, annál több támogatást adnánk, minél nagyobb jövedelmű, annál kevesebbet.

- Ez egy klasszikus kommunista megközelítés, az alsó népréteget célozza meg. A probléma az, hogy egy egészséges társadalomban egyaránt szükség van arra, hogy gyerekek szülessenek a jómódú családoknál és a kevésbé jómódúaknál. A CSOK-nak pont az a lényege, hogy nem tesz különbséget

- tette még hozzá Bencsik András.

Bencsik Gábor szerint Karácsony Gergelynek az egyik érdekes tulajdonsága, hogy folyton menekül a feladat elől: valahova bekerül és ahelyett, hogy végezné a munkát, ahová a sors vagy a barátai állították, ahelyett kinéz magának egy másik munkahelyet.

-  Szerintem, ha egy borzasztó baleset folytán miniszterelnök lenne, akkor a római pápa székét nézné ki magának, hogy hova lehetne elszaladni az aktuális feladatok elől

- mondta Bencsik Gábor.

- Ha ez a kormány folytathatja még néhány cikluson keresztül, akkor sokkal jobban fog csökkenni a szegények aránya, mintha jönnének Karácsonyék és ezekkel az ígérgetésekkel és nagyotmondásokkal bedöntik egy-két év alatt a magyar gazdaságot. Aztán megnézhetik magukat a szegények, ahogy midig is megnézhették a szocialista kormányok alatt

- fogalmazott Néző László.

Teljes műsor:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub – Elindult az átrendeződés az európai parlamenti frakciókban + videó

Sajtóklub – Elindult az átrendeződés az európai parlamenti frakciókban + videó

Sokáig tartotta magát, sokáig tiltakozott, politikus sem akart lenni, az EP-be pedig végleg nem akart beülni, aztán néhány hónap után mégiscsak úgy döntött Magyar Péter, hogy felveszi az európai parlamenti mandátumát. Hogy mit gondol erről Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó? Kiderül a vasárnap esti Sajtóklubból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!