2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Hagyjon minket békén Alföldi Róbert!

Az ukrán választástól Alföldi Róbertig. A Sajtóklub résztvevői ezúttal azt elemzik, miért tart annyira az ukrán vezetés attól, hogy a magyaroknak is jusson képviselet az új parlamentben. És szó lesz arról is, hogy Alföldi Róbert szerint miért jobb Ecuadorban az élet, mint Magyarországon? Huth Gergely és vendégei pedig néhány jó tanáccsal is ellátják a rendezőt.

  • Sajtóklub: Hagyjon minket békén Alföldi Róbert!

Az ecuadori nyitottságot, a befogadó szellemiséget ültetné át Magyarországra Alföldi Róbert. Gajdics Ottó és Huth Gergely szerint a legjobb az lenne, ha a rendező oda menne és ott rendezne az ottani sokszínű társaságnak színházi darabokat.

Bencsik András úgy látja, a latin-amerikai keveredés elképesztő világot hozott létre, de ehhez a magyaroknak semmi köze a Demokrata főszerkesztője szerint. Az újságíró kijelentette: Európát és Magyarországot az ottani viszonyokkal összevetni pont olyan, mintha a körtét vetnénk össze az almával: értelmetlen.

A munkája elvesztésétől tartó Alföldi Róberttel kapcsolatban tudni kell, hogy annyi feladata van, hogy mindet nem győzi ellátni -emlékeztetett a műsorban Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője.

Alföldi Róbert lehetséges Ecuadorba való emigrálására reagálva Szentesi-Zöldi László kijelentette: fájó lenne, ha ez bekövetkezne, ugyanis senki más nem képes Ecuador és Orbán Viktor között lelki kapcsolatot teremteni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Könnyek közt mesélt Varga Judit volt miniszter a Magyar Péterrel töltött éveiről a Frizbi Tv-ben. Varga Judit elmondta: Magyar Péter verbálisan és fizikailag is bántalmazta, terrorizálta és fenyegette a házasságuk alatt. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!