2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Sajtóklub: Hagyjon minket békén Alföldi Róbert!

Hír TV

2019. július 22., hétfő 21:35

Az ukrán választástól Alföldi Róbertig. A Sajtóklub résztvevői ezúttal azt elemzik, miért tart annyira az ukrán vezetés attól, hogy a magyaroknak is jusson képviselet az új parlamentben. És szó lesz arról is, hogy Alföldi Róbert szerint miért jobb Ecuadorban az élet, mint Magyarországon? Huth Gergely és vendégei pedig néhány jó tanáccsal is ellátják a rendezőt.

Az ecuadori nyitottságot, a befogadó szellemiséget ültetné át Magyarországra Alföldi Róbert. Gajdics Ottó és Huth Gergely szerint a legjobb az lenne, ha a rendező oda menne és ott rendezne az ottani sokszínű társaságnak színházi darabokat.

Bencsik András úgy látja, a latin-amerikai keveredés elképesztő világot hozott létre, de ehhez a magyaroknak semmi köze a Demokrata főszerkesztője szerint. Az újságíró kijelentette: Európát és Magyarországot az ottani viszonyokkal összevetni pont olyan, mintha a körtét vetnénk össze az almával: értelmetlen.

A munkája elvesztésétől tartó Alföldi Róberttel kapcsolatban tudni kell, hogy annyi feladata van, hogy mindet nem győzi ellátni -emlékeztetett a műsorban Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője.

Alföldi Róbert lehetséges Ecuadorba való emigrálására reagálva Szentesi-Zöldi László kijelentette: fájó lenne, ha ez bekövetkezne, ugyanis senki más nem képes Ecuador és Orbán Viktor között lelki kapcsolatot teremteni.

Teljes adás:

Hír TV