2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Sajtóklub: "Gonosz oroszok nélkül ma már nincsenek titkosszolgálati akciók"

Hír TV

2019. május 20., hétfő 17:14

Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa, és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője az EP-választások előtti utolsó napok eseményeit vették górcső alá Bayer Zsolt műsorvezető kérdései kapcsán. A Hír TV Sajtóklub című műsorában kiemelt szerepet kapott az osztrák belpolitikai botrány.

Ki és miért állított csapdát Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárnak? Erre keresték a választ Bayer Zsolt és vendégei a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

Természetesen az adás első fele az ausztriai belpolitika eseményeivel foglalkozott, ahol lemondásra kényszerült Heinz-Christian Strache, miután Sebastian Kurz kancellárral tárgyalt. Az osztrák politikus lemondott az alkancellárságról és az Osztrák Szabadságpárt vezetéséről is. 

„Lehet, hogy Strache egy igazi kretén volt, meggondolatlan, de a mögötte álló politikai erő nem kretén. Amit ők képviselnek az valós, hogy Európa mondjon nemet a bevándorlásra. Az történik most szerintem, hogy egyenként levadásznak mindenkit, aki ennek a nagykoalíciónak az útjában áll, és Ausztriában a Szabadságpárt ennek az útjában áll” –

mondta Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője. 

Bencsik András arról beszélt, vajon miért kellett a nagykoalíciónak is felbomlania Ausztriában? És kinek használhatott ez az egész lejárattó akció?

Szentesi Zöldi László azt mondta, világosan látható, kik az ügy nyertesei, az időzítés ugyanis nem véletlen.

„A borítékolható siker kapujában vadásszák le Strachét, az összefüggés a bevándorlás lehet, semmilyen más oka nem lehet ennek az időzítésnek” –

mondta a Demokrata főmunkatársa.


 Hír TV