2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Ferenc pápa háromnapos látogatása örömünnep volt

A katolikus egyházfő budapesti vizitjéről beszélgetett, a nem mindennapi esemény sajtóhíreit értékelte a vasárnapi Sajtóklub négy résztvevője: Gajdics Ottó műsorvezető és vendégei, Bencsik András, Néző László, valamint Pálffy István.

  • Sajtóklub: Ferenc pápa háromnapos látogatása örömünnep volt

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy keresztény ország, ahol a hitnek államszervező, megtartó ereje van, amint a Himnuszunk és az alkotmányunk is kifejezi” – fejtette ki Bencsik András, aki szerint történelmi jelentőségű esemény volt a pápalátogatás, és aki szerint nem véletlenül mondják, hogy hazánk egy sziget Európában, ahol sikerült megőrizni egy népnek az eredeti, évezredes identitását.

„Magyarország sziget, és a pápalátogatás képeit nézve is érthető, miért támadják ennyire. Nemcsak a kereszténység megvallása miatt, hanem minden egyéb más miatt is. Mert itt még valóban megvan az az erő, amely a Kossuth téren is látszott: szűknek bizonyult a pápalátogatás céljára, a környező utcák is tele voltak. Tehát megvan az az erő Magyarországon, amelytől félnie kell ennek a mindenféle ideológiától vezérelt imperialista Nyugatnak. Itt olyan erő van, ha látják ezt az emberek máshol, talán elgondolkodnak, hogy lehet máshogy is politizálni, mint ahogy az ő politikusaik teszik” – mutatott rá Néző László, megjegyezve, hogy az ellenzék láthatóan nem tudott mit kezdeni a pápalátogatással, amely, akárhogy nézzük is, megerősítése volt a magyar kormány politikájának.

További témáink:

  • újabb erőszakos ellenzéki akció a Karmelitánál,
  • több száz magas rangú vendég érkezett a budapesti CPAC konferenciára.

A beszélgetést itt tudja megtekinteni:

További epizódok

Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt. 2023. szeptember 24.
Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele

Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele

Ha a gyermektelenség válik általánossá, szeretett világunk szertefoszlik -fogalmazott Novák Katalin a Budapesti Demográfifi Csúcson. A témában a Sajtóklub szereplőiBencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt is véleményt mondtak. 2023. szeptember 17.
Sajtóklub: Az USA meg akarta buktatni Orbán Viktort a 2022-es választásokon

Sajtóklub: Az USA meg akarta buktatni Orbán Viktort a 2022-es választásokon

Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította, az Egyesült Államok külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba. A cél Orbán Viktor megbuktatása volt. 2023. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

Fenn kell tartani, hogy jó dolog magyarak lenni - hangsúlyozta a kormányfő a Tranziton. Orbán Viktor arról is beszélt: egyetlen esetben nem tűnik el a magyar nyelv, kultúra és történelem, ha azt fenntartjuk. A politikai évadnyitóról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!