2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László.

  • Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét

Megfoszthatja Magyarországot a soros elnökségtől az Európai Parlament? Bencsik András úgy fogalmazott, ha ezt meg tudják tenni, akkor az Európai Unió, mint olyan, megszűnik létezni. 

Néző László elmondta, hogy a jogi helyzet világos. A menetrendet az Európai Tanács döntötte el, így megváltoztatni is csak ez a testület illetékes, amihez az kell, hogy Magyarország is megszavazza azt. Ráadásul az Európai Tanács nincs kiszolgáltatva az Európai Parlamentnek, így ebből a dologból semmi nem lesz a Magyar Nemzet főszerkesztője szerint.

A másik téma az a vakcinabotrány volt, ami miatt több mint kétmilliárd eurós kötbért kell fizetnie az Európai Bizottságnak, mivel olyan elképesztő mennyiségű vakcinakészletre adott megrendelést, amekkorát a koronavírus lecsengésével soha nem használnak fel. Az Ursula von der Leyen vezette EB fejenként 9 darab oltóanyagot rendelt be, érthetetlen, hogy miért. A gyanús ügyletről a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.

 

 

További epizódok

Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt

Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt

A magyar baloldal külföldi befolyásolásáról is szó volt a Sajtóklubban. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és a műsorvezető Bayer Zsolt most is szókimondó stílusban fogalmazták meg a véleményüket. 2023. október 01.
Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt. 2023. szeptember 24.
Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele

Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele

Ha a gyermektelenség válik általánossá, szeretett világunk szertefoszlik -fogalmazott Novák Katalin a Budapesti Demográfifi Csúcson. A témában a Sajtóklub szereplőiBencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt is véleményt mondtak. 2023. szeptember 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés

Fenn kell tartani, hogy jó dolog magyarak lenni - hangsúlyozta a kormányfő a Tranziton. Orbán Viktor arról is beszélt: egyetlen esetben nem tűnik el a magyar nyelv, kultúra és történelem, ha azt fenntartjuk. A politikai évadnyitóról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!