2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt

A magyar baloldal külföldi befolyásolásáról is szó volt a Sajtóklubban. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és a műsorvezető Bayer Zsolt most is szókimondó stílusban fogalmazták meg a véleményüket.

  • Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt

Az Egyesült Államok hosszú évek óta nyíltan beavatkozik a magyar belpolitikai életbe. A Magyar Nemzet az idehaza működő amerikai polipot bemutató cikksorozatából kiderül, hogy Bajnai Gordon 2009-es miniszterelnökké választása után nem sokkal az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén referált a terveiről.

Egy elvileg független ország miniszterelnöke a kinevezése után elmegy egy másik ország nagykövetségére, elmondja, hogy mit szeretne csinálni és kvázi erre jóváhagyást kér, ez túlmegy minden határon - jelentette ki Bayer Zsolt. 

Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője elmondta, az ötrészes cikksorozat harmadik és negyedik része után az ötödik rész hétfő reggel lesz olvasható és egy komoly tényfeltáró csoport dolgozott rajta. 

Emlékeztetett,

már 2014-ben arra szövetkeztek, hogy megbuktassák Orbán Viktor miniszterelnököt. Vannak az Egyesült Államokban olyanok, akiknek ez érdeke, de a probléma az, hogy ehhez találnak olyan magyarországi politikusokat, akik feketeöves hazaárulók. 

Úgy fogalmazott,

az amerikai polip izmai még most is rezegnek a magyar közéletben

és ne gondoljuk, hogy a következő választáson nem próbálják meg befolyásolni a magyar politikai akaratot. 

Bencsik András szívfájdítónak nevezte, hogy a feketeöves hazaárulók gátlástalanul szolgálják a birodalmi érdeket. 

Észnél kell lenni, Magyarország szuverenitását nem csak azért kell megvédeni, mert nem szeretjük a Bajnait meg a Gyurcsányt, hanem azért is, mert ez a birodalom abból táplálkozik, hogy kiszívja a gyarmatok életenergiáját

- tette hozzá. 

Gyurcsány pedig meg akarja védeni a magyar hazát, az Isten óvjon tőle

- jegyezte meg Gajdics Ottó.

Teljes adás: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!