2019. november 14.,
csütörtök, Aliz napja

Sajtóklub: Ez a nő készült erre

2019. április 29., hétfő 21:55

Patkányozása miatt az MSZP szerint nem kell lemondania Bangóné Borbély Ildikónak, sőt Ujhelyi István egy Facebook-bejegyzésében patkánykormányzásnak nevezte a mostani rendszert. Bencsik András, Gajdics Ottó és Szentesi Zöldi László a Sajtóklubban egyetértettek abban, hogy az MSZP-s képviselőnő kijelentése egyszerűen félreérthetetlen, egyértelműen a Fidesz szavazóira irányult. Műsorvezető: Huth Gergely.

Patkányozással reagált Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője arra a hírre, hogy az elmúlt hónapban tovább nőtt a Fidesz támogatottsága.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője szerint ez egy félreérhetetlenül ocsmány és sértő megállapítás a Fidesz szavazóira. Kiemelte, az MSZP-s képviselőkben hatalmas a gyűlölet. Az újságíró úgy fogalmazott:

„A polgárság iránt, tehát a nemzetért, hazáért, kereszténységért felelősséget vállaló emberek iránt ez a proletár gyűlölet az, ami így kibukott ennek a nem túl okos hölgynek a száján.”

Szerinte ez nem egyedi jelenség, hiszen a baloldalra, különösen az MSZP-re és a DK-ra nagyon is jellemző.

Gajdics Ottó úgy látja, Bangóné teljesen indokolatlan helyzetben patkányozott. A Karc FM és a Szabadföld főszerkesztője szerint Bangóné tudatosan készült a kijelentésre és

„alig várta, hogy ezt elmondhassa, mert kimódolta, kitervelte és azt hitte, hogy ez jó.”

Félreérhetetlen és egyféleképpen értelmezhető - közölte Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa. Hozzátette, egészen mulatságosnak tarja a szándékot, amely egy nagyjából háromnapos hallgatás után előbukkant. Azt mondta: 

„szinte lehet érezni az agytekervények csikorgását, ahogyan az MSZP agyközpontjában rácsatlakoztak erre a dologra és napokig gondolkodnak, hogy mit kezdjenek ezzel a vaskos sértéssel, amely egyértelműen a Fidesz szavazóira irányult.”

Szentesi Zöldi László szerint Újhelyi István még tetézte is Bangóné kijelentését, azzal, hogy patkánykormányzásról beszélt. Úgy véli, ezzel a kijelentéssel már nem csupán a Fidesz szavazóit sértik meg, hanem azoknak a kétkedését is felkeltette, akik nem szeretik Orbán Viktort és a kormányt, de azt mondják, hogy eddig és ne tovább!

Bencsik András szerint semmi olyan tartalmat nem tud felmutatni a baloldal, amire az ország népe felkapná a fejét, emiatt pedig formai eszközökhöz nyúl. Emlékeztetett arra, hogy a baloldal a „tegnapi sztárját”, a trágárkodásáról elhíresült Nagy Blankát is keblükre ölelték és megvédték. Ebbe a sorba tartozik Bangóné patkányozása is Bencsik András rámutatott, Ők azzal próbálkoznak, hogy nagyokat kell mondani, trágárkodni kell, Orbán Viktort kell gyalázni.

Ez egy színvonaltalan, agyatlan, gyülevész had, amelyik a trágárságban, a durvaságban, a moslékban való hempergésben éli ki magát, ezzel irányítja magára a figyelmet – fejtette ki véleményét a a Magyar Demokrata főszerkesztője.

 

Orbán Viktor kormányfő pekingi beszédéről, annak fogadtatásáról és a Kína és Magyarország közötti bimbózó kapcsolatról szakértőink a műsor második részében vitáztak.

Hír TV