2020. március 30.,
hétfő, Zalán napja

Sajtóklub: A szavazók rájöttek, ez nem játék!

2020. január 27., hétfő 22:03

A győri eredmény messze túlmutat a városon, fogalmazott Bayer Zsolt. A HírTV Sajtóklub című műsorának vendégei Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője vitatták meg a hétvégi eseményeket.

 „Huszonnégyezer vagy valamivel több szavazatot kapott a győztes fideszes jelölt, ami négyezer hatszázzal több, mint amennyit Borkai Zsolt szerzett az előző fordulóban. Tehát közel ötezer szavazatot szerzett a Fidesz a korábbi állapothoz képest, eközben az ellenzék kétezer szavazatot veszített. Tehát gyakorlatilag az történt, hogy Győr lakosságában a különbség ugye hétezer. Az óriási! A huszonnégyezerhez képest ez a hétezres különbség elképesztő!”

- mondta a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik András.

„Nagyon hálás vagyok a győrieknek, hogy nem dőltek be annak a nemtelen, undorító, aljas eszközöket használó ellenzéki kampánynak, ami az ottani mostani koalíciót volt hivatott megtámogatni. Itt aztán a hamis videógyártástól kezdve, a legaljasabb húzásokig minden előfordult. És ennek ellenére fontos az, hogy nem csak egyszerűen átlódult az inga a mi oldalunkra, hanem arról van szó, hogy a mi szavazóink, akik anno nem mentek el szavazni, mert valamilyen módon érintette őket például a Borkai-botrány vagy ki tudja micsoda, most rájöttek, hogy ez nem játék!”

- fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

Teljes adás:

HírTV