2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sajtóklub

Sajtóklub - A Kínával való együttműködés nem kockázat, hanem lehetőség + videó

20 év után Budapesten vendégeskedett a kínai elnök. A látogatás jelentőségéről természetesen a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.

  • Sajtóklub - A Kínával való együttműködés nem kockázat, hanem lehetőség + videó

Az Európai Unióba betört a józan ész, tehát megérkezett egy teljesen józan és racionálisan gondolkodó Kína, és találkozott egy józanul és recionálisan gondolkodó Magyarországgal, miközben körülöttünk lassan mindenki meghülyül és tönkreteszi saját magát - jelentette ki Bencsik András. A Magyar Demokrata főszerkesztője rámutatott, mára Kína a világ vezető hatalma bizonyos iparágakban. 

Az, aki nem veszi észre, hogy Kína ma milyen szerepet tölt be a világpolitikában meg a világ gazdaságában az vagy vak, vagy hülye, vagy mind a kettő egyszerre - folytatta a gondolatsort Szabó László kommunikációs szakember. Kiemelte, a Kínával való együttműködés az szükséges (...) előtte bezárni a kapukat, azt mondani, hogy nem veszünk róla tudomást, az teljes lehetetlenség. 

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy a legmodernebb technológiára van szükségünk ahhoz, hogy a XXI. század nyertesei legyünk és ezt hozta el a kínai elnök most

- tette hozzá Gajdics Ottó.

Apáti Bence, a Megafon munkatársai úgy fogalmazott, egy erős, jó iparral rendelkező fejlődő országról van szó és nagyon jó lenne, ha a magyar kormány továbbra is ellen tudna állni azoknak a hangoknak, amelyek arról szólnak, hogy nem szabad ezt a Kína-függőséget tovább erősíteni. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!