2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sajtóklub

Sajtóklub: A homoszexuális propaganda “politikailag szuperkorrekt” tényezővé vált

A Hír TV Sajtóklub című műsorában Szentesi Zöldi László műsorvezető vendégei voltak Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor a Magyar Krónika főszerkesztője, és Gajdics Ottó a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, akikkel az elmúlt időszak jelentősebb eseményeit vitatták meg, a szokott kendőzetlen stílusban, lényegre törően, lerántva a leplet a politika fonák ügyeiről, és egyes közszereplők viselt dolgairól.

  • Sajtóklub: A homoszexuális propaganda “politikailag szuperkorrekt” tényezővé vált

Az adás első témája a szerelem volt. Pontosabban az a közéleti botrány, amely az elhíresült, a homoszexualitást propagáló Coca Cola reklámok körül robbant ki a napokban.

Szentesi Zöldi László felvezetőjében úgy fogalmazott: „Valóságos cunami indult meg az ügy kirobbanása óta, csak néhány állomására emlékeztetnélek benneteket: Boldog István fideszes képviselő bojkottot hirdetett a Coca Cola ellen, ezután pedig Alföldi Róbert színművész és színházrendező egy Coca Cola társaságában csak azértis Coca Colát fogyasztott, szóval, repül a Coca Colás üveg. Szerintetek hol áll meg?”

„Ha bosszút akarnék esküdni, azt mondanám, hogy mindenki kóstoljon meg egy üveg ’meleg’ kkólát, mert ugye melegen kell szeretni…” – reagált a műsorvezető szavaira Bencsik András, aki szerint a meleg kóla amúgy melegen egyébként ihatatlan. Miközben az európai civilizáció „észbontó sebességgel” számolja fel magát, ekkor jelentkezik, és már ajánlott kategóriába sorolható a homoszexualitás, mint társadalmi jelenség – tette hozzá a Magyar Demokrata főszerkesztője.

„Tényleg bonyolult, összetett dologról van szó. Először is szükséges abból kiindulni, muszáj abból kiindulni, hogy a homoszexualitás egyidős az emberi civilizációval. Ez volt, van és lesz. Ráadásul nincs is összefüggésben a világnézettel, a világhoz való viszonnyal. Keresztény, nemzeti elkötelezettségű homoszexuálisok is vannak. Nem is helyes, ha őket valaki áttolja arra az oldalra, ahová igazán, szívük szerint nem tartoznának” – vélekedett Bencsik Gábor. Meglátása szerint a Coca Cola csak profitra hajt, nem hisz nekik, mert belső meggyőződés nélkülinek tartja a multi italgyártó cég kampányát.

Gajdics Ottó a propaganda oldaláról közelítette meg a kérdést: „Most azért lettünk mi homofóbok, nagyon homofóbok, újfent, mert homoszexuális propagandának tartjuk, ami most a metróban zajlik. És minden olyan, aki ennek a Coca Cola által sugárzott életérzésnek meg akar felelni, az bennünket páriaként tol el magától” – húzta alá a Szabad Föld főszerkesztője.

Az adás folytatásában szó esett a finn nagykövetnek a hazánkat becsmérlő nyilatkozatáról, egy képzeletbeli migránsolimpia ötlete is fölvetődött, amelyhez kapcsolódott az a feminista hecckampány, ami Kenderesi Tamás úszó koreai konfliktusát hizlalja napok óta.

 

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!