2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Sajtóklub

Sajtóklub: A Fidesz nyerő pozícióból folytatja küzdelmét

Keresztény szabadság és az illiberális állam. Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét elemezték a Sajtóklub vendégei. Szentesi Zöldi László szerint a miniszterelnöki beszéd már nem csak Magyarországról szólt, hanem mélyreható filozófiai elemzést tartalmazott arról, kik vagyunk és hova tartozunk? Bencsik Gábor arról beszélt, Orbán Viktor hiteles ember a választók szemében, érezni szavainak az idő által igazolt tartalmát, és azt üzeni: lehet benne bízni, amit mondd és tesz, azok jó irányba mozdítanak.

  • Sajtóklub: A Fidesz nyerő pozícióból folytatja küzdelmét

A brüsszeli küzdelmeket követően fontos eredmények születtek Bencsik Gábor szerint: nem azok kerültek hatalmi pozícióba, akiket a miniszterelnök ideológiai gerilákként emleget, hanem olyanok, akikről érdemben el lehet kezdeni tárgyalni Európa megvédéséről. A Magyar Krónika főszerkesztője szerint amilyennek szeretjük Európát, olyannak kell megtartani. A tárgyalások a jövőben erről fognak szólni.

A miniszterelnök tusványosi beszédével kapcsolatosan Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója leszögezte, világpolitikai színtérre lépett Magyarország, annak ellenére, hogy a diplomáciai bravúrról a hazai ellenzék mélyen hallgat. Az újságíró szerint kezünkbe vettük a magyar politika irányítását.

A műsorban Szentesi Zöldi László azon véleményének adott hangot, amely szerint Magyarország már túllépett azon, a ponton, hogy a méretének megfelelő politikát készít Európa számára.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője arról beszélt, hogy Magyarország túllépett a végvári attitűdön, Orbán Viktor pedig megnyitotta Közép-Európára a kaput. Az újságíró emlékeztetett arra is, hogy a miniszterelnök az illiberális demokrácia lényegét a keresztény szabadságban ragadta meg.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból... 2023. március 26.
Sajtóklub: Gyurcsány, Dobrev és Karácsony is sajátos ünnepi beszédet mondott március 15-én

Sajtóklub: Gyurcsány, Dobrev és Karácsony is sajátos ünnepi beszédet mondott március 15-én

A Sajtóklub vendégei Pálffy István, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2023. március 19.
Sajtóklub: „Hatalmi átszerkesztési kísérlet” folyik a világban a miniszterelnök szerint

Sajtóklub: „Hatalmi átszerkesztési kísérlet” folyik a világban a miniszterelnök szerint

Összeszedett, pontos és kemény felszólalást hallhattunk. Így vélekednek a Sajtóklub újságírói a miniszterelnök beszédéről, melyet többek közt a háborúról, az energiatermelésről és a gazdaság súlypontjairól tartott Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén. 2023. március 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Valóban egy világháború felé sodródunk?

Sajtóklub: Valóban egy világháború felé sodródunk?

Moszkva felfüggesztette az Amerikai Egyesült Államokkal kötött nukleáris egyezményben való részvételét - jelentette be a héten Vlagyimir Putyin. Mit sejtet ez a lépés? Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó alaposan körüljárták a témát a vasárnapi Sajtóklubban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!