2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Sajtóklub

Sajtóklub - lebukás: Soros György dollármilliós támogatásokat nyújtott a baloldalnak + videó

Az Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.

  • Sajtóklub - lebukás: Soros György dollármilliós támogatásokat nyújtott a baloldalnak + videó

A héten robbant a hír, hogy az Action for Democracy (A4D) vezetése kvázi bevallotta: szó sem volt semmiféle mikroadományokról, hanem a guruló dollárók ügyében Soros György adta a milliókat a magyar baloldalnak. Ezt több az X közösségi csatornán megjelent videók bizonyítják, ahol ezek az emberek elkotyogták. 

Az, hogy az olyan kulcsfigurák, mint Kati Marton, vagy Wesley Clark és Korányi Dávid angolul, baráti mádiumnak kikotyogták ezeket a titkokat, ebben az a jó, hogy az internet világában semmi nem marad rejtve (...) kiderült az, amit valóban sejtettünk, hogy létezett egy olyan akarat, hogy a magyar demokráciát megcsáklyázzák

- hívta fel rá a figyelmet Bencsik András. A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint ez az akció viszont Lengyelországban sikerült. 

Szabó László kommunikációs szakember úgy fogalmazott, egy világméretű network épült ki, hiszen - jegyezte meg - belenyúltak a lengyel választásba, próbálkoztak a  szlovák választással és a brazil voksolást is meg akarták hekkelni. 

Valójában ezek a hálózatok ugyanazt csinálják, amit korábban a CIA, csak most demokratikusabb módon - erről már Néző László beszélt. A Magyar Nemzet főszerkesztője rámutatott, felforgató tevékenységet végeznek, kormányokat buktatnak meg (...) a stratégia ugyanaz: a nekik nem tetsző kormányokat, politikai erőket el kell tüntetni a föld színéről, ebben pedig - tette hozzá - partner David Pressman amerikai nagykövet is. 

Hangsúlyozta,

nem csak a Soros-féle hálózatok, hanem az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi adminisztrációja készül Magyarország ellen fellépni. 

További témáink: 

  • Orbán Viktor: Kiharcoltuk, Magyarország pénzét nem adhatják az ukránoknak!
  • Tüntető gazdákkal találkozott Orbán Viktor Brüsszelben
  • Minden jogszabálynak megfelelnek az olasz aktivista nő fogvatartási körülményei
  • Betámadta Ungváry Krisztián Bayer Zsoltot

Műsorvezető: Gajdics Ottó

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!